Μακαρονάδα με κολοκύθα και πανσέτα
Συνταγή για χειμωνιάτικη και πλούσια μακαρονάδα.
Μια πλούσια και θρεπτική μακαρονάδα για τις χειμωνιάτικες μέρες.
Υλικά
650 γρ. κολοκύθα (σε κομμάτια)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
60 γρ. πανσέτα (κομμένη σε κύβους)
3 μικρά κρεμμυδάκια (εσαλότ) ψιλοκλομμένα
½ τσίλι (ψιλοκομμένο)
600ml ζωμό λαχανικών (ζεστό)
400 γρ. πέννες
Εκτέλεση
Σε ένα ζεστό τηγάνι βάλτε το λάδι και προσθέστε την πανσέτα. Ανακατέψτε λίγο και αφήστε τη να μαγειρευτεί για λίγα λεπτά.
Προσθέστε το κρεμμύδι και μαγειρέψτε για λίγο ακόμα. Προσθέστε το τσίλι και την κολοκύθα. Ανακατέψτε και προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέστε τον ζεστό ζωμό και λίγο δεντρολίβανο και αφήστε να σιγοβράσει για 20 λεπτά.
Βράστε τα μακαρόνια και τελειώστε τα στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας.
Σερβίρετε με παρμεζάνα.
- Τιμές ακινήτων: Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία από το 2010
- Απαγόρευση συγκεντρώσεων αύριο στο Παλαιό Φάληρο
- Οι αφέλειες στο πλάι κάνουν δυναμικό comeback – Οι celebrities που τις υιοθέτησαν
- Φρέντι Μπελέρης: Τον Αύγουστο νέες εκλογές στη Χειμάρρα μετά την καθαίρεσή του – Η απόφαση των Αλβανικών Αρχών
- Παπανικολάου: «Ανυπομονώ για τη Σλοβενία – Ο Σπανούλης είναι η αρχή της ομάδας»
- Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Κάνει βόλτες με ηλεκτρικό πατίνι στο κάστρο του Ουίνδσορ