Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης : Ηθοποιός επιτίθεται στην «βασίλισσα» των «Μελισσών» – Διέγραψε την ανάρτησή της

Πέτρος Φιλιππίδης : Ηθοποιός επιτίθεται στην «βασίλισσα» των «Μελισσών» – Διέγραψε την ανάρτησή της

H Νικολέτα Βλαβιανού, διέγραψε (αιφνιδίως) οργισμένη ανάρτησή της εναντίον της πρωταγωνίστριας των «Άγριων Μελισσών» για την υπεροψία που επέδειξε στην ουρά για τεστ Covid.

«Άγριες  μέλισσες….καλάμια και λοιπά είδη. Σήμερα διαπιστώσαμε πως οι « μέλισσες» εκτός από κεντρί , έχουν καβαλήσει και «ΚΑΛΑΜΙ». Εκπρόσωπο του συγκεκριμένου είδους συναντήσαμε σήμερα σε διαγνωστικό κέντρο όπου πήγαμε για το εβδομαδιαίο test COVID-19…» έγραφε πριν λίγες μέρες εξοργισμένη στο Facebook η Νικολέτα Βλαβιανού καταγγέλλοντας για υπεροψία την… βασίλισσα των «Άγριων Μελισσών».

H Νικολέτα Βλαβιανού δείχνει την Κατερίνα Διδασκάλου -χρησιμοποιεί τον όρο Μέλισσα Δ. που παραπέμπει στο επώνυμο της πρωταγωνίστριας της σειράς – και περιγραφές του τύπου επιδεικτικά, ξινισμένου γιαρτιού, αρχιμέλισσα για να εξιστορήσει το επεισόδιο που υπήρξε στην ουρά για τα τεστ Covid.

Όμως, αν και η ανάρτηση δημοσιεύθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, φαίνεται πως διαγράφηκε καθώς έως σήμερα οι αναρτήσεις της σταματούν στις 9 του μηνός.

Η ηθοποιός της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», στην οποία πρωταγωνιστούσε μέχρι να έλθει το τσουνάμι των αποκαλύψεων ο Πέτρος Φιλιππίδης, στην ανάρτησή της στην σελίδα της στο facebook -δεν είναι πλέον διαθέσιμη στη σελίδα της- ήταν εξαιρετικά επικριτική. (Η ΕΡΤ προέβη στην άμεση διακοπή της συνεργασίας της με τον ηθοποιό, με αποτέλεσμα από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου να μη συμμετέχει στα γυρίσματα της σειράς. Το τελευταίο επεισόδιο με τον ηθοποιό θα προβληθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου).

Έγραφε:

«Και ενώ αναμένουμε στην σειρά και με ραντεβού ,εμφανίζεται η Άγρια μέλισσα  με ύφος 1000 καρδιναλίων και αφού ενημέρωσε πως είναι η κυρία Δ. Μελίσσα ..με στόμφο απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους ( όρθιους κηφήνες ) πως βρίσκεται  σε καθημερινά γυρίσματα….


Ομολογώ δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ούτε το όνομα , ούτε η αναφορά στο επάγγελμα …( άναυδοι την κοίταξαν την αρχιμέλισσα οι υπόλοιποι απλοί βασανισμένοι πολίτες …)

Ευγενικά την χαιρέτησα επειδή γνωριζόμαστε (λόγω μασκας θεώρησα πως δεν με γνώρισε) και της είπα πως και εγώ και η Τ.που ήταν μαζί μου ( γνωστή ηθοποιος επισης..) βρισκομαστε σε καθημερινά γυρίσματα….

Τότε εδέησε να ρίξει το βλέμμα πάνω μας και ρώτησε με Βασιλική απορία ( λες και δεν υπάρχει άλλο σήριαλ εκτός από τις Μέλισσες…)

Που παίζετε εσείς ;;;

Στον Πλάτανο απάντησα , εισπράττοντας ένα υποτιμητικό βλέμμα …( σημειώνω πως γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε και κοινούς φίλους …) Και ενώ μέχρι να τελειώσει ο προηγούμενος εξεταζόμενος , μμιλούσε επιδεικτικά δυνατά  (!)  στο τηλ με τον Θ. ( από το γύρισμα )και  έτσι έμμεσα ( μας …)ενημέρωσε πως μίλησε με την διευθύντρια του κέντρου κ θα προηγηθεί (!) … ήρθε η σειρά μου ….

Διαμαρτυρήθηκα λέγοντας πως και ραντεβού έχω και δουλειά όπως η Μελίσσα Δ… και ας κάνει υπομονή 3 λεπτά να τελειώσω …

Η βασίλισσα ( που επαναλαμβάνω, γνωριζομαστεεε..) γύρισε με ύφος ξινισμένου γιαουρτιού και μου είπε : …— Μα ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ …

Εκεί βούιξε το κεφάλι μου και έγινα σφίγγα – Μα και ξεμά, Ποια λες κυρία μου ;;; της αντιγύρισα … Είμαι η Βλαβιανού η Νικολέτα , έλεος !!!

Και να φανταστεί κανείς πως τρέχω σε συμβούλια στο ΔΣ του ΣΕΗ μέχρι αντιπρόεδρος έχω υπάρξει , στον δε Διόνυσο ταμίας για να εκπροσωπώ το σύνολο των ηθοποιών …

εεεε ντροπή πια …!!!!

Επιτελους Έχει και η αγένεια οπως και η «χαζομάρα»τα όρια της …».

Sports in

«Τούρμπο» το δέκα το καλό

Ο Ζέλσον βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση και είναι αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα την φετινή σεζόν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024