Αντώνης Κανάκης : Τι απαντά για τον Χάρη Ρώμα και κατάπτυστο δημοσίευμα
Ο Αντώνης Κανάκης παίρνει θέση
Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης σε όσα γράφτηκαν περί σύγκρουσής του με τον Χάρη Ρώμα. Μια παρεξήγηση που λύθηκε μεταξύ των δύο, αλλά ο Κανάκης θέλησε να απαντήσει από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα για όσα έγιναν.
Είπε συγκεκριμένα:
«Σε διάφορες παράξενες περιπτώσεις, που μπορούμε να συναντήσουμε, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, ανακρίβειες που γράφονται στο διαδίκτυο και λοιπά, το έχουμε συνηθίσει. Επειδή, όμως, έχουμε κι εμείς κάποιες κόκκινες γραμμές και κάποιες ευαισθησίες, παιδιά μην ξεφεύγετε έτσι, θέλει λίγο προσοχή.
Ορισμένα πράγματα είναι πολύ ευαίσθητα, είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα, έχουμε πολύ μεγάλες ευαισθησίες, λες και δεν γνωριζόμαστε γι΄αυτά τα θέματα και μη γράφετε ό,τι να ‘ναι. Δεν είναι ωραίο, δεν είναι δίκαιο. Γράψτε ό,τι θέλετε, αλλά ας βάλουμε μια κόκκινη γραμμή σε κάποια πράγματα, δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τώρα ό,τι να ‘ναι για ένα παραπάνω κλικ, για πράγματα που ποτέ δεν ειπώθηκαν, ποτέ δεν έγιναν, ποτέ δεν παίχτηκαν, ποτέ, ποτέ, ποτέ… Λίγη προσοχή και σας το λέω πολύ ανθρώπινα. Παρακαλώ πολύ να επανορθώσουν όλοι όσοι εμπλέκονται σε κάποια πράγματα που γράφονται».
Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή Ευτυχείτε, ο Χάρης Ρώμας διευκρίνισε: «Είπα ότι δεν προσφέρετε ούτε για σάτιρα κι επειδή κατά διαστήματα διάφορες σατιρικές εκπομπές, όπως οι αγαπημένοι μου Ράδιο Αρβύλα, έχουν παίξει βιντεάκια του από εκπομπές που κάνει στο διαδίκτυο αυτός ως πλάκα, είναι καλό πλέον να σταματήσει να αντιμετωπίζεται σαν γραφική περίπτωση. Ο Αντώνης Κανάκης το κατάλαβε, με πήρε τηλέφωνο.
Δεν υπήρξε ποτέ καμία επίθεση εναντίον του, είναι φίλοι και τους θεωρώ πολύ αξιόλογους. Επειδή κάνουν μια σάτιρα δυναμική και ωραία, δεν έχει θέση κατά τη γνώμη μου η χρησιμοποίηση αυτού του προσώπου, ο οποίος έχει φτάσει σε ακραίες καταστάσεις. Ο Αντώνης Κανάκης φυσικά το κατάλαβε και φυσικά μου είπε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναχρησιμοποιηθεί αυτός ο άνθρωπος. Δεν είπα ότι αναπαρήγαγαν το δικό μου θέμα».
- Blue Monday: Είναι όντως η «Μπλε Δευτέρα» η πιο στενάχωρη μέρα του χρόνου και τι να κάνουμε γι’αυτο;
- ΔΟΑΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επανασύνδεσης του πυρηνικού σταθμού με το δίκτυο ηλεκτροδότησης στη Ζαπορίζια
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
- Έτος καταστροφής το 2025 για τα κρυπτονομίσματα
- «Κατηγορώ τον Ντόναλντ Τραμπ»: Στο νοσοκομείο ο Πιρς Μόργκαν μετά από πτώση – Υποβλήθηκε σε αντικατάσταση ισχίου
- Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα – Συνεδριάζει το πρωί η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου στην Πολιτική Προστασία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)


























































![Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/michigan-visibility-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442