Κοροναϊός : Απίστευτος συνωστισμός σε διαμαρτυρία για το lockdown στον Εύοσμο – «Βουλιάζει» η παραλία της Πάτρας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από το δημαρχείο Ευόσμου – Κορδελιού από κατοίκους της περιοχής. Την ίδια ώρα η Πάτρα «βουλιάζει» από κόσμο παρότι η πόλη τελεί υπό lockdown
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από το δημαρχείο Ευόσμου – Κορδελιού από κατοίκους της περιοχής. Την ίδια ώρα η Πάτρα «βουλιάζει» από κόσμο παρότι η πόλη τελεί υπό lockdown.
Από τις 16:00 το απόγευμα συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 200 κάτοικοι της περιοχής κι επιχειρηματίες για να διαμαρτυρηθούν για το lockdown που επιβλήθηκε στην περιοχή.
Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε και θα πραγματοποιηθεί πορεία μέχρι το δημαρχείο του Κορδελιού – Ευόσμου. Οι πολίτες ζητάνε από την Δευτέρα να σταματήσει το lockdown και να ανοίξουν τα καταστήματα.
Εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό οι Πατρινοί βγήκαν για περίπατο στην παραλία της πόλης όπου το απόγευμα της Τετάρτης παρατηρήθηκε μεγάλος συνωστισμός.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας