Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Το «καρφί» για την πρώην του νέου της αγαπημένου

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Το «καρφί» για την πρώην του νέου της αγαπημένου

Αφού η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν παραδέχθηκε την σχέση της με τον Τράβις Μπάρκερ των Blink-182, σχολίασε με τον τρόπο της την συμπεριφορά της πρώην του.

Οι θαυμαστές της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είναι πεπεισμένοι πως το τελευταίο άρθρο που ανέβασε στην πλατφόρμα Poosh ήταν ένα διακριτικό «καρφί» για την πρώην σύντροφο του αγαπημένου της Τράβις Μπάρκερ.

Ο ντράμερ των Blink-182 και η μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας Καρντάσιαν παραδέχθηκαν δημόσια τη σχέση τους πριν από λίγες εβδομάδες.


Την περασμένη εβδομάδα η πρώην σύντροφος του Μπάρκερ, Σάρα Μόκλερ εξέφρασε τα συναισθήματά της για την καινούργια σχέση κάνοντας like σε ένα σχόλιο στο Instagram το οποίο έγραφε πως ο Μπάρκερ «κατέβηκε πίστα».

Λίγο αργότερα η Μόκλερ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα δημοσιεύοντας σε story στο Instagram ένα μήνυμα που έγραφε: «Μην παραπονιέσαι για τη ζωή σου. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που βγαίνουν με τον πρώην σου».

Η 41χρονη Κρντάσιαν δημοσίευσε στην πλατφόρμα της, Poosh ένα άρθρο με τίτλο: «Πώς να σταματήσεις να καταδιώκεις τον πρώην σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

«Η σύγχρονη ζωή μας έχει καταραστεί. Η προσβασιμότητα στη ζωή των πρώην μας μας στοιχειώνει», ανέφερε η δημοσίευση. «Δεν είναι περίεργο που κάναμε καθημερινά – ή αρκετές φορές την ημέρα, ή κάθε ώρα –πέρασμα από τα social media των πρώην μας, των νέων εραστών μας, των φίλων μας κ.ο.κ.. Δεν είναι υγιές, δεν μας βοηθά να προχωρήσουμε και, δυστυχώς, είναι πολύ εύκολο».

Παρά τις ενέργειες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μόκλερ υποστηρίζει πως είναι χαρούμενη για τη σχέση του Μπάρκερ με την Καρντάσιαν. «Είναι φίλος μου και θέλω να είναι ευτυχισμένος», είπε. «Αν το να είναι μαζί της τον κάνει ευτυχισμένο είμαι χαρούμενη για τους δυο τους».

Sports in

BIG 3: Το 48ωρο και η ιδέα που… τρελαίνει τον Ολυμπιακό (pics)

Η δυνητική τριάδα που έχει κάνει τους φίλους του Ολυμπιακού να χάσουν τον… ύπνο τους. Τι γίνεται με τους Εβάν Φουρνιέ, Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024