Σε μια εμετική ανάρτηση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης συνδέοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κυκλώματα παιδεραστίας. «Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από την χυδαιότητα #NΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ.Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του» σχολίασε η ΝΔ.
Σε μια εμετική ανάρτηση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης αναπαράγοντας τα δημοσιεύματα του Documento και συνδέοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τα κυκλώματα παιδεραστίας.
Το χυδαίο αυτό ποστ στα social media από τον Παύλο Πολάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ που επισημαίνει ότι μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για το θέμα αυτό, η κίνηση του Παύλου Πολάκη δείχνει ποιοι κρύβονται πίσω από το hashtag «#ΝΔ παιδεραστές» που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Μάλιστα Αγαπηδακη το τρολακι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα!Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με το Μητσοτακη υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!! Ο Δοξιάδης φιλος του Λιγνάδη που την πέφτει στη Μενδώνη γιατί κατήργησε το «τεκμήριο αθωότητας» του ΛΙΓΔΙΑΡΗ…. Αυτός ,ο Δοξιαδης,προτείνει και στο Μητσοτακη να πάρει υπό την ευθύνη του Μαξίμου τα ασυνόδευτα ανήλικα και το ΚΑΝΕΙ!!! ….και για μερικούς φταίει ο Βαξεβάνης …. Και όχι αυτός που κάνει τέτοιες ΕΠΙΛΟΓΕΣ και με πολιτική απόφαση τοποθετεί Δοξιαδηδες,Αγαπηδακια και ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ!!! Τι θα βγει ακόμα……».
Το σχόλιο της ΝΔ για την εμετική ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής:
«Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από την χυδαιότητα #NΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ.Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του. Επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου, υιοθετώντας τον πλήρως. Μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή ο συνεργάτης του κ.Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ».
Αγαπηδακη το τρολακι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα! Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με το…
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας