Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : «Παντού είναι Πειραιάς» – Αποθέωση και στην Ολλανδία

Ολυμπιακός : «Παντού είναι Πειραιάς» – Αποθέωση και στην Ολλανδία

Δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την αποστολή στην Ολλανδία και αποθέωσαν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του.

Στην Ολλανδία για την αυριανή μεγάλη μάχη με την Αϊντχόφεν (25/2, 22:00), που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στους «16» του Europa League, βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στη «χώρα της τουλίπας» το μεσημέρι της Τετάρτης και γνώρισαν την αποθέωση από δεκάδες οπαδούς τους, οι οποίοι τους περίμεναν καρτερικά έξω από το αεροδρόμιο. Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών κρατούσαν ένα πανό το οποίο έγραφε πάνω «Παντού είναι Πειραιάς» και φώναζαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί δεν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, λόγω του Covid-19, ωστόσο, με την παρουσία τους έξω από το αεροδρόμιο, εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που μετρούν πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη.

Δείτε το βίντεο:

Only in

Γκρίνιες Δημοσχάκη (ΝΔ) για τα εκτός έδρας των αστυνομικών: «Να απαλειφθεί η διάταξη και να εξεταστεί από μηδενική βάση»

Ο γαλάζιος βουλευτής και πρώην αστυνομικός διατύπωσε την αντίθεσή του στο άρθρο 63 του νομοσχεδίου, ζητώντας μάλιστα να αποσυρθεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024