Απογοητευμένοι και εξοργισμένοι ήταν οι καθηγητές του House of Fame με την εμφάνιση των σπουδαστών το βράδι της Κυριακής.

Όταν ήρθε η ώρα της αξιολόγησης ο Πάνος Μεταξόπουλος προσπάθησε να μείνει ψύχραιμος παρόλα αυτά εξέφρασε τον θυμό και την απογοήτευσή του: «Μια λέξη θα σας πω, απογοήτευση. Στεναχώρια, τσαντίλα και ένα τεράστιο γιατί. Για όλους σας», είπε ο καθηγητής του House of Fame.

Η αντίδραση της Πέννυς Μπαλτατζή ήταν ακόμα πιο έντονη: «Ένας άνθρωπος κράτησε την ψυχραιμία του από όλους σας, ή έδειξε ότι έχει ψυχραιμία και μετά άλλοι 2-3 με πολύ μεγάλη διαφορά στην κλίμακα. Όταν βλέπω άδεια και φοβισμένα βλέμματα φρικάρω. Δεν είστε 5 χρονών. Είδα έναν Sion που ήταν super pro και μπράβο και σε ευχαριστώ. Ήταν ο μόνος και έχω φρικάρει που το λέω. Είστε 17 άτομα. Έχω βγει από τα ρούχα μου, μα τον Χριστό» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Al Giga σημείωσε: «Ξεκίνησε η βραδιά συγκινητικά που σας έβλεπα ντυμένους, πανέμορφους και λαμπερούς. Δεν φτάσατε στο επίπεδο που περίμενα. Έχετε πολλή δουλειά μπροστά σας, μην σας απασχολεί το παντελόνι, το μπλουζάκι και το παπούτσι».

Όταν μάλιστα ο Πάνος Μεταξόπουλος ξεκίνησε να παρουσιάζει τα βίντεο από τις εμφανίσεις των σπουδαστών για να συναντήσει χάχανα και αστεϊσμούς δεν άντεξε και ξέσπασε: «Θέλετε να σηκωθούμε να φύγουμε; Σοβαρευτείτε. Αν δεν σας ενδιαφέρει, ενδιαφερθείτε για μας. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις και τις επιλογές μας».

«Είστε εδώ θρασείς και δεν είστε εκεί που πρέπει» συμπλήρωσε η Μπαλτατζή.