
Ιρίνα Σάικ: Εξηγεί τους λόγους που απορρίπτει τον όρο «συν-ανατροφή»
«Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο συν-ανατροφή. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα και όταν είναι με τον πατέρα της, είναι 100% πατέρας της. Η συν-ανατροφή είναι ανατροφή» δηλώνει η Ιρίνα Σάικ
Η Ιρίνα Σάικ αναφέρθηκε στη μητρότητα και στην ανατροφή της τρίχρονης κόρης της με τον πρώην σύντροφό της, σκηνοθέτη-ηθοποιό, Μπράντλεϊ Κούπερ.
Σε συνέντευξη στην ψηφιακή έκδοση του Elle, το super model εξήγησε γιατί απορρίπτει τον όρο συν-γονική μέριμνα, ο οποίος χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει τον τρόπο ανατροφής της κόρης της από την ίδια και τον Κούπερ.
Irina and her ex-boyfriend Bradley Cooper are proud parents to daughter Lea
Δημοσιεύτηκε από ELLE στις Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021
Σύμφωνα με την Ιρίνα Σάικ η λέξη υποβαθμίζει το έργο που κάνουν και οι δύο στην ανατροφή της κόρης τους, Λία Ντε Σέιν Σέικ Κούπερ.
«Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο συν-ανατροφή. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα και όταν είναι με τον πατέρα της, είναι 100% πατέρας της. Η συν-ανατροφή είναι ανατροφή» επισήμανε η Ιρίνα Σάικ.
Το supermodel αναφέρθηκε επίσης στους λόγους για τους οποίους δείχνει απροθυμία να μιλήσει για τη σχέση της με τον Κούπερ στον Τύπο, λέγοντας ότι είναι ένα ζήτημα που είναι βαθιά προσωπικό για εκείνη και θέλει να μπορεί να διατηρήσει κάποια αίσθηση ιδιωτικότητας.
«Η σχέση μου στο παρελθόν, είναι κάτι που μου ανήκει και είναι ιδιωτικό» εξήγησε. «Είναι απλώς ένα κομμάτι του εσωτερικού μου εαυτού που δεν θέλω να το δωρίσω» τόνισε.
Επιπλέον, σύμφωνα με το ΑΠΕ το διάσημο μοντέλο δήλωσε ότι δεν διαβάζει τα δημοσιεύματα σε ταμπλόιντ εφημερίδες που αναφέρονται στην ίδια ή την οικογένειά της, αλλά καταλαβαίνει γιατί υπάρχει ενδιαφέρον του κοινού.
«Δεν διαβάζω όσα είναι εκεί έξω. Ειλικρινά, είμαι πολύ απασχολημένη με την ανατροφή ενός παιδιού. Αν θέλουν να γράψουν άρθρα [για μένα], κάνουν τη δουλειά τους» είπε το μοντέλο.
«Επικεντρώνομαι στη ζωή μου και στους φίλους μου. Τα υπόλοιπα είναι απλώς θόρυβος» σημείωσε.
- Καναδάς: Αντιπροσωπείες Tesla ισχυρίζονται πως πούλησαν 8.653 οχήματα σε 3 ημέρες
- Ιράν: Αν δεχθούμε επίθεση «δεν θα έχουμε άλλη επιλογή» από την απόκτηση πυρηνικών
- Μαρίν Λεπέν: «Ιδιαίτερα ανησυχητικό» χαρακτηρίζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον πολιτικό αποκλεισμό της
- Γιατί η «συμφωνία του αιώνα» για την UBS αρχίζει να…τρίζει
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Ολες οι διαθήκες σε μία πλατφόρμα
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Χίο, Σάμο και Ικαρία για έντονα καιρικά φαινόμενα – Λευκή από το χαλάζι η Κώμη