Νέο στραβοπάτημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να μένει στο 0-0 με τη Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο για την 29η αγωνιστική της φετινής Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπόρεσαν να λυγίσουν την αντίσταση της άριστης στα μετόπισθεν Κρίσταλ Πάλας, με το 0-0 να αντικατοπτρίζει στο 100% την εικόνα της αναμέτρησης…

Στο -14 από την κορυφή η Γιουνάιτεντ, με τη Μάντσεστερ Σίτι να ετοιμάζεται για τη στέψη.

Σε μπελάδες ακόμα και για την τετράδα οι «κόκκινοι διάβολοι» καθώς βρίσκονται στο +7 από την 5η Τσέλσι και στο +8 από την 6η Λίβερπουλ, οι οποίες διασταυρώνουν αύριο τα ξίφη τους στο «Άνφιλντ».

Σημαντικός βαθμός για τους γηπεδούχους που ανέβασαν τη διαφορά από την 18η Φούλαμ στους 9 βαθμούς και μπορούν να νιώθουν μία μεγαλύτερη άνεση στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στην Premier League.

Η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε από τον Μάτιτς, ενώ λίγα λεπτά αργότερα απείλησε ο Έντισον Καβάνι, με τον Ουρουγουανό να αστοχεί από κοντά.

Η Πάλας είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 51′ με σουτ του Αγιού από πλάγια θέση που απέκρουσε ο Χέντερσον, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τάουνσεντ, με τον εξτρέμ των γηπεδούχων να στέλνει την μπάλα άουτ.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Κουγιατέ, Κέιχιλ, Φαν Άανχολντ, Μιλιβόγιεβιτς, ΜακΚάρθι (63′ Ρίντβαλντ), Τάουνσεντ, Εζέ (84′ Σλουπ), Αγιού, Μπεντέκε

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Χέντερσον, Γουάν Μπισάκα, Μπαϊγί, Μαγκουάιρ, Σο, Φρεντ (74′ ΜακΤόμινεϊ), Μάτιτς, Γκρίνγουντ, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Καβάνι (76′ Ντάνιελ Τζέιμς)