Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Μιλάει με Γκρέμιο ο Ραφίνια»

«Μιλάει με Γκρέμιο ο Ραφίνια»

Η βραζιλιάνικη εφημερίδα «O Globo» αναφέρει πως ο 35χρονος δεξιός μπακ είναι πιθανόν να εγκατασταθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Παρότι στη Βραζιλία θεωρούταν βέβαιο ότι ο Ραφίνια θα αγωνιστεί ξανά για τη Φλαμένγκο, οι εκτιμήσεις διαψεύστηκαν. Ο 35χρονος δεξιός μπακ δεν έχει υπογράψει κάπου μετά την αποδέσμευση του από τον Ολυμπιακό και το όνομα του διακινείται σε διάφορες ομάδες στην πατρίδα του.

Η εφημερίδα O Globo ανέφερε πως οι εκπρόσωποι του Ραφίνια άρχισαν συζητήσεις με τον προπονητή της Γκρέμιο, Ρενάτο Πορταλούπι. Ο ποδοσφαιριστής θα ενδιαφερόταν να εγκατασταθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Πορταλούπι, ενώ και η Γκρέμιο θα χρειαζόταν έναν παίκτη με το προφίλ και τη φήμη του Ραφίνια.

Οι πρώτες επαφές είχαν πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιανουαρίου, αλλά απέβησαν άκαρπες. Τώρα, οι συζητήσεις άρχισαν εκ νέου, με τον Βραζιλιάνο ακραίο να εμφανίζεται πιο διαλλακτικός στις απαιτήσεις του.

Διότι ο Ραφίνια δεν θέλει να μείνει ανενεργός, αφού ξέρει ότι στα 35 του δεν έχει το περιθώριο. Στις προκαταρκτικές προσεγγίσεις, το κασέ του Ραφίνια ήταν απλησίαστο για τα δεδομένα της Γκρέμιο και αυτό είχε επισημανθεί στους εκπροσώπους του παίκτη.

Το ρεπορτάζ της O Globo δεν αναφέρει συγκεκριμένο ποσό, ωστόσο, ο Ραφίνια θεωρεί πως θα ισοσκελίσει τις απώλειες στην αμοιβή του με έσοδα από τα δικαιώματα της εικόνας του. Και για αυτό έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της Γκρέμιο να διατηρήσει αυτός την εκμετάλλευση τους και όχι η ομάδα.

Only in

Γκρίνιες Δημοσχάκη (ΝΔ) για τα εκτός έδρας των αστυνομικών: «Να απαλειφθεί η διάταξη και να εξεταστεί από μηδενική βάση»

Ο γαλάζιος βουλευτής και πρώην αστυνομικός διατύπωσε την αντίθεσή του στο άρθρο 63 του νομοσχεδίου, ζητώντας μάλιστα να αποσυρθεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024