Σπουδαία νίκη για την Έλτσε στο «Martínez Valero» που επικράτησε με 2-1 της Σεβίλλης και ανέβηκε στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν κατάφερε να αφήσει πίσω της τις δύο ήττες από την Μπαρτσελόνα ωστόσο παραμένει στο +6 από την πέμπτη Σοσιεδάδ.

Η Έλτσε άνοιξε το σκοτ στο 71′ όταν ο Φιντέλ έκανε το γύρισμα για τον Ραούλ Γκούτι που με πλασέ στην κίνηση, έκανε το 1-0. Έξι λεπτά μετά μάλιστα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Καρίγιο.

Το μόνο που κατάφερε η Σεβίλλη ήτα να μειώσει στο φινάλε με τον Ακούνια να βγάζει σέντρα και τον Ντε Γιόνγκ με ωραία κεφαλιά να κάνει το 2-1.

Ελτσε: Μπαντία, Κάλβο, Χοσέμα, Βερντού, Μπαραγάν, Μορέντε (76′ Χοσάν), Ραούλ Γκούτι (90+2′ Ντιέγκο Γκονζάλεθ), Μαρκόνε (62′ Εμφουλού), Φιντέλ, Μπογιέ (90+2′ Λουίσμι), Καρίγιο

Σεβίλλη: Βάτσλικ, Χεσούς Νάβας (68′ Σούσο), Εσκουδέρο (57′ Ακούνια), Ρέκικ, Σέρχι Γκόμεθ, Γκούντελι, Ράκιτιτς (57′ Χορδάν) Πάπου Γκόμες (76′ Εν Νεσιρί), Οκάμπος, Μουνίρ (57′ Όλιβερ Τόρες), Ντε Γιόνγκ