Όπρα: Ο Χάρι μου είπε στα παρασκήνια ποιος είχε αγωνία για το… χρώμα δέρματος του γιού του
Ο πρίγκιπας Χάρι δεν διευκρίνισε την ταυτότητα του προσώπου εκείνου που ανέφερε αυτό το θέμα, «όμως ήθελε να σιγουρευτεί πως γνωρίζω (…) ότι δεν ήταν ούτε η γιαγιά του ούτε ο παππούς του», δήλωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής του CBS This Morning.
Ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ ούτε ο σύζυγός της συμμετείχαν στις συζητήσεις που διεξήχθησαν στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, κατά τη διάρκεια των οποίων διατυπώθηκαν ανησυχίες σχετικά με το χρώμα του δέρματος του γιου που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, διαβεβαίωσε σήμερα η Όπρα Γουίνφρι.
Ο πρίγκιπας Χάρι δεν διευκρίνισε την ταυτότητα του προσώπου εκείνου που ανέφερε αυτό το θέμα, «όμως ήθελε να σιγουρευτεί πως γνωρίζω (…) ότι δεν ήταν ούτε η γιαγιά του ούτε ο παππούς του», δήλωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής του CBS This Morning.
Η Μέγκαν Μαρκλ είπε πως ο σύζυγός της της είχε αποκαλύψει ότι ορισμένοι στο εσωτερικό της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσαν σχετικά με το χρώμα του δέρματος που θα είχε το μωρό τους, όταν εκείνη ήταν έγκυος στον Άρτσι.
Μετά την προβολή χθες το βράδυ (ώρα Ουάσιγκτον) των όσων σοκαριστικών εκμυστηρεύτηκε η δούκισσα του Σάσεξ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι, ολόκληρος ο κόσμος διερωτάται ποιος έκανε το ρατσιστικό αυτό σχόλιο αμαυρώνοντας την εικόνα της βασιλικής οικογένειας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΝΦΙΑ: Ανοιχτή η πλατφόρμα για διορθώσεις στο Ε9 – Τι πρέπει να προσέξετε
- Κραυγή αγωνίας για Δημοτική Κοινότητα της χώρας-Μείωση πληθυσμού 25% το 2026
- Ισπανικά ΜΜΕ για τον Παναθηναϊκό: «Σε κρίση η ομάδα του Μπενίτεθ, κίνδυνος ιστορικής αποτυχίας»
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες
- Κόπα Άφρικα: Και όμως το Μαρόκο νίκησε…
- Δέκα καράτια – Γιατί ο Πρίγκιπας Ρενιέ χάρισε διακριτικά ένα δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων Cartier στη Γκρέις Κέλι;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442