
Μπάκιγχαμ : Τι λέει η πρώτη ανακοίνωση μετά τη συνέντευξη-βόμβα Μέγκαν και Χάρι
«Ανησυχητικά» χαρακτήρισε το «μουδιασμένο» Μπάκιγχαμ τα ζητήματα περί φυλετικών διακρίσεων που έθεσε το ζεύγος Χάρι-Μέγκαν στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα Γουίνφρι
Η βασίλισσα Ελισάβετ και η οικογένειά της ανακοίνωσαν σήμερα ότι στεναχωρήθηκαν, αφότου έμαθαν τις εμπειρίες που βίωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, επισημαίνοντας πως θα αντιμετωπίσουν τα ζητήματα περί ρατσισμού, που έθεσε το ζευγάρι στην πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρι.
«Ολόκληρη η οικογένεια έχει λυπηθεί που έμαθε το πλήρες εύρος τού πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Χάρι και τη Μέγκαν», επισημαίνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ σε ανακοίνωσή του.
«Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως εκείνο περί φυλετικών διακρίσεων, είναι ανησυχητικά. Αν και κάποιες αναμνήσεις ενδέχεται να ποικίλλουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια κατ’ ιδίαν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα παραμείνουν πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας».
Η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας έρχεται αμέσως μετά τη συνέντευξη-βόμβα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρι, όπου αφηγήθηκαν τις αρνητικές εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια των βασιλικών τους καθηκόντων, με πιο σημαντική – αναμφίβολα και για το Μπάκιγχαμ – εκείνην που αφορά στα ρατσιστικά σχόλια τα οποία κατήγγειλε η Μέγκαν ότι δέχτηκε ο Χάρι, κατά του πρώτου τους παιδιού, όταν η ίδια ήταν ακόμη έγκυος.
Τότε, ο σύζυγός της Χάρι φέρεται να δέχτηκε την… «ανησυχία» ατόμου στα ανάκτορα – δεν διευκρίνισε η Μέγκαν αν επρόκειτο για γαλαζοαίματο συγγενή τού συζύγου της ή για αυλικό – για το ενδεχόμενο το παιδί τους να βγει πιο μελαμψό από ό,τι θα… ταίριαζε στα ανάκτορα!
- «Έδεσε» τον Ναν ο Παναθηναϊκός: Στα πράσινα μέχρι το 2028 και χωρίς NBA-out!
- Γυναίκα στο Διάστημα: H Αϊλίν Κόλινς, η πρώτη γυναίκα πιλότος που πέταξε στα αστέρια τσάκισε στερεότυπα
- Κασσελάκης: Δεν θα επιτρέψουμε η ελληνική ναυτιλία να χάσει την πρωτοκαθεδρία της λόγω άστοχων πολιτικών και έλλειψης οράματος
- Είναι γνωστοί ως σιωπηλοί δολοφόνοι, αλλά τελικά υπάρχουν καρχαρίες που επικοινωνούν με ήχους
- ΗΠΑ: Αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι στη Μινεσότα [βίντεο]
- Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0 (3-4 πεν.): Τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup για τους Reds!