Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Περίπατος για την Σίτι (5-2)

Περίπατος για την Σίτι (5-2)

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε… πάρτι απέναντι στη Σαουθάμπτον (5-2) για την 33η αγωνιστική της Premier League, επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έφτασε τους 68 βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να… φρέναρε το εντυπωσιακό της νικηφόρο σερί κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν λίγες μέρες, αλλά πλέον επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο.

Οι «πολίτες» διέλυσαν τη Σαουθάμπτον στο «Etihad» (5-2) για την 33η αγωνιστική της Premier League και έφτασαν τους 68 βαθμούς, αυξάνοντας την απόσταση από τη Γιούνάιτεντ στους 14 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά στο ματς, η Σίτι όμως πήρε σταδιακά τον έλεγχο, απείλησε με τον Φόντεν στο 15′ και λίγα δευτερόλεπτα μετά πήρε το προβάδισμα. Ο Ζιντσέκο βρήκε από τα αριστερά τον Φόντεν, ο οποίος έκανε το σουτ, με τον ΜακΚάρθι να αποκρούει αρχικά αλλά στη συνέχεια ο Ντε Μπρόινε πήρε από κοντά το ριμπάουντ και έκανε το 1-0.

Η Σαουθάμπτον προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε στο 23′ με τον Έντερσον να σταματάει τον Ρέντμοντ, αλλά δύο λεπτά η ομάδα του Χάσενχουτλ αργότερα έφτασε στην ισοφάριση. Στο 25′ ο Λαπόρτ ανέτρεψε τον Βέστεργκααρντ μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, με τον Γουόρντ Πράους να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα για το 1-1.

Οι «Άγιοι» έφτασαν κοντά στην ανατροπή με τον Γουόρντ Πράους να υποχρεώνει σε δύσκολη επέμβαση τον Έντερσον στο 33′. Όμως, η Σίτι ανέβασε την απόδοσή της και πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα οκτώ λεπτών. Ο Μαχρέζ με δυνατό σουτ ο Μαχρέζ από το ημικύκλιο της περιοχής σημείωσε το 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκουντογκάν από κοντά έκανε το 3-1.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα μπήκε… φορτσάτη και στο δεύτερο μέρος και ο Μαχρέζ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-1 στο 55′, με τον Άνταμς να μειώνει σε 4-2 ένα λεπτό αργότερα.

Η Σίτι δεν επηρεάστηκε και έβγαλε άμεσα αντίδραση, με τον Ντε Μπρόινε να σκοράρει στο 59′ για το 5-2. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια, με τον Τόρες να χάνει ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 78′, ενώ στο 85′ ο Άνταμς σκόραρε για τη Σαουθάμπτον αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Only in

Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή

Κάποιος να θυμίσει στον κ. Πέτρο Παππά τα βασικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024