Έκανε ότι μπορούσε. Και με κατάθεση ψυχής έφτασε ως και δέκα λεπτά πριν από τη «σέντρα» της αναμέτρησης με την Άρσεναλ. Οι ενοχλήσεις στη μέση όμως τελικά δεν του επέτρεψαν να είναι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Και κάπως έτσι και πάλι ανατροπή.

Ναι, περί του Ουσεϊνου Μπα ο λόγος. Του 25άχρονου κεντρικού αμυντικού που σήμερα έκανε κάθε προσπάθεια προκειμένου να προλάβει την αναμέτρηση με τους Άγγλους παρά τις πόνους που συνέχισε να νιώθει στη μέση.

Έκανε ένεση. Και κατάφερε να «βγάλει» όλο το ζέσταμα» με την ομάδα. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος όμως πήγε στον γιατρό και του είπε πως νιώθει ξανά ενοχλήσεις.

Αναπόφευκτα λοιπόν ο Πέδρο Μαρτίνς αλλάζει και τον Μπα, αλλάζει και το πλάνο του. Όπως γράψαμε από το απόγευμα πηγαίνει σε σχηματισμό 4-2-3-1. Και δίνει θέση βασικού στον Γιώργο Μασούρα ο οποίος θα αναλάβει το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Σε ρόλο στόπερ μετακομίζει ο Γιαν Εμβιλά πλάι στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Και η νέα τριάδα της μεσαίας γραμμής είναι πλέον Μπουχαλάκης, Καμαρά και Βαλμπουενά.