Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αγκουέρο δεν βιάζεται να αποφασίσει

Ο Αγκουέρο δεν βιάζεται να αποφασίσει

Τον απόλυτο σεβασμό προς την Μάντσεστερ Σίτι παρά το γεγονός ότι μπορεί να μιλήσει με ομάδες επιδεικνύει ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολη την τελευταία σεζόν στους «πολίτες» και η αλήθεια είναι πως είναι ελάχιστα τα παιχνίδια στα οποία η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε πραγματική ανάγκη εκείνον και τα γκολ του.

Η ομάδα του Μάντσεστερ όπως όλα δείχνουν έχει κατακτήσει ήδη την Premier League και φυσικά έχει τεθεί στόχος για το… καρέ των τίτλων μαζί με το League Cup, το Κύπελλο και φυσικά το Champions League.

Από σεβασμό προς την προσπάθεια που κάνει το κλαμπ λοιπόν,  αλλά και τη δική του ιστορία με την ομάδα του Μάντσεστερ, ο Σέρχιο Αγκουέρο έχει αποφασίσει να σεβαστεί σε απόλυτο βαθμό τον σύλλογο με τον οποίο απογείωσε την καριέρα του.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει  ο έγκριτος ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, παρά το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί για τον Αργεντίνο από την Μπαρτσελόνα και αρκετά ακόμη μεγάλα κλαμπ, ο παίκτης έχει κάνει ξεκάθαρο προς τη Σίτι ότι θα περιμένει το τέλος της σεζόν για να κάνει πρώτα μια τελευταία κουβέντα με την ομάδα κι έπειτα θα ψάξει να βρει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Only in

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ – Το κυβερνών ΠΑΣΟΚ πού είναι;

Ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ - για ποικίλους λόγους - υπήρχε και υπάρχει πάντα. Το ερώτημα είναι αν το ενδιαφέρον των πολιτών μπορεί να μεταφραστεί από τα ηγετικά στελέχη σε αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024