Ο Σέρχιο Αγκουέρο έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολη την τελευταία σεζόν στους «πολίτες» και η αλήθεια είναι πως είναι ελάχιστα τα παιχνίδια στα οποία η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε πραγματική ανάγκη εκείνον και τα γκολ του.

Η ομάδα του Μάντσεστερ όπως όλα δείχνουν έχει κατακτήσει ήδη την Premier League και φυσικά έχει τεθεί στόχος για το… καρέ των τίτλων μαζί με το League Cup, το Κύπελλο και φυσικά το Champions League.

Από σεβασμό προς την προσπάθεια που κάνει το κλαμπ λοιπόν,  αλλά και τη δική του ιστορία με την ομάδα του Μάντσεστερ, ο Σέρχιο Αγκουέρο έχει αποφασίσει να σεβαστεί σε απόλυτο βαθμό τον σύλλογο με τον οποίο απογείωσε την καριέρα του.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει  ο έγκριτος ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, παρά το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί για τον Αργεντίνο από την Μπαρτσελόνα και αρκετά ακόμη μεγάλα κλαμπ, ο παίκτης έχει κάνει ξεκάθαρο προς τη Σίτι ότι θα περιμένει το τέλος της σεζόν για να κάνει πρώτα μια τελευταία κουβέντα με την ομάδα κι έπειτα θα ψάξει να βρει που θα συνεχίσει την καριέρα του.