Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 98-74 του Ιωνικού Νίκαιας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League, με την ομάδα του Αργύρη Αγγέλου να δυσκολεύει τους πράσινους για τρία δεκάλεπτα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πάρα πολύ καλοί για τρία δεκάλεπτα και παρά τις απουσίες των Τολιόπουλου και Μαυροκεφαλίδη, μπόρεσαν να προβληματίσουν τους παίκτες του Οντέντ Κάτας, ωστόσο στην τέταρτη περίοδο έμειναν από δυνάμεις.

Κορυφαίοι για το τριφύλλι ήταν ο Τι Τζέι Μπρέι με 20 πόντους και 6/10 τρίποντα, ο Μάριο Χεζόνια με 16 και ο Σέλβιν Μακ που θύμισε τον καλό του εαυτό έχοντας 14.

Για τον σύλλογο της Νίκαιας εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Χάλογουελ, ενώ από κοντά βοήθησαν και ο Χουγκάζ με τον Χόλιφιλντ που σημείωσαν από 13 πόντους.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά από το live του αγώνα

Ο Ιωνικός ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό παίζοντας αρκετά καλά, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, καταφέρνοντας να παραμείνει καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κοντά στο σκορ, αλλά και πολλές στιγμές να έχει και το προβάδισμα. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους πράσινους μπροστά 41-39.

Η τρίτη περίοδος ήταν και εκείνη όπως ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Αργύρη Αγγέλου συνέχισαν να κάνουν πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ, και να βάζουν δύσκολα στο τριφύλλι που προσπαθούσε να βρει λύσεις.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μπει και να καθαρίσει την αναμέτρηση, παίζοντας καλύτερη άμυνα, βελτιώνοντας την απόδοση του στο ριμπάουντ και βάζοντας μεγάλα σουτ, μπόρεσε να ανοίξει τη διαφορά και να πάρει εν τέλει τη νίκη.

Δείτε το box score του αγώνα: