Άνετο και επιβλητικό διπλό για τη Φιορεντίνα που επικράτησε με 4-1 της Μπενεβέντο και ξέφυγε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας όμως τρία ματς παραπάνω. Τρεις βαθμούς πίσω από τους «βιόλα» οι γηπεδούχοι που δεν φάνηκαν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του ματς.

Ο Βλάχοβιτς στο 8′ έκανε το 1-0 για τη Φιορεντίνα από κοντά και στο 26′ ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Μοντιπό και έκανε το 2-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βλάχοβιτς με τρομερό σουτ από μακριά πέτυχε χατ τρικ για το 3-0 της ομάδας του.

Ο Ιονίτα με κεφαλιά μείωσε σε 1-3 στο 56′ αλλά η Φιορεντίνα είχε και άλλο γκολ με τον Εϊσερίκ στο 75′ να «εκτελεί» σε τετ-α-τετ τον Μοντιπό για το 4-1.

Μπενεβέντο: Μοντιπό, Τούια, Γκλικ, Μπάρμπα, Βιόλα (45′ Ινσίνιε), Ιονίτα (77′ Τέγιο), Στσιαταρέλα, Χετεμάι (69′ Λαπαντούλα), Ιμπρότα, Γκάιτς (77′ Σάου), Καπράρι (85′ Φουλόν)

Φιορεντίνα: Ντραγκόφσκι, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Κουάρτα (90′ Μάξι Ολιβέιρα), Βενούτι, Εϊσερίκ (78′ Καγιεχόν), Πούλγκαρ, Μποναβεντούρα (78′ Μπόρχα Βαλέρο), Κάσερες, Ριμπερί (90′ Μοντιέλ), Βλάχοβιτς (78′ Κουαμέ)