Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Απελπισία, με Πάμπλο Γκαρσία (vids)

Απελπισία, με Πάμπλο Γκαρσία (vids)

Ένας βαθμός στα πέντε εκτός έδρας ματς με τους αντιπάλους των πλει-οφ. Αλλά…

Μεγάλη κουβέντα για το «τι» φταίει, και κυρίως για το «ποιος» φταίει για τον φετινό ορυμαγδό στον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που άφησε για τα καλά τον πρωταθλητισμό, και υποφέρει το μαρτύριο της σταγόνας.

Από αγωνιστική σε αγωνιστική. Την περασμένη εβδομάδα αν δεν ήταν οι καφρίλες στην Τούμπα δεν θα ισοφάριζε τον Άρη, ποτέ. Αυτή θέλησε και πάλι να ξυπνήσει μετά το 2-0, στη Λεωφόρο. Αλλά ήταν αργά.

Με 47 βαθμούς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πέρσι έκλεισε με 59. Φέτος στο -20 από τον Ολυμπιακό. Πέρσι στο -7. Η μέρα με τη νύχτα που λέμε. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα εξηγούνται. Και τα παραδείγματα για τον Δικέφαλο είναι πολλά.

Για παράδειγμα τα εκτός έδρας αποτελέσματα του, με αντιπάλους τις ομάδες που θα βρει απέναντι στα πλει-οφ: 3-0 (καλώς τα παιδιά) στο Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό. Ήττα 2-1 απόψε από τον Παναθηναϊκό.

Ήττα 1-0 από τον Άρη στο «Βικελίδης». Ήττα 2-1 από τον Αστέρα στη Τρίπολη. Και μοναδικό λάφυρο ένας βαθμός (1-1) στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Μια στιγμή όμως: Αυτό το ματς έχει γίνει 18 Οκτώβρη. Προπονητής ήταν ο Αμπέλ Φερέιρα ακόμη. Άρα λοιπόν με τον Πάμπλο Γκαρσία μηδέν εις το πηλίκο.

«Εγώ σήμερα επιλέγω να δω την θετική πλευρά και σήμερα είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο έτσι είναι, κρίνεται από στιγμές» έλεγε πριν από λίγο ο Ουρουγουανός. «Πάντα πρέπει να έχουμε θετική σκέψη.

Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε και θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι και χρειάζονται την στήριξή μας».

Ναι, το πάει για… φιλόσοφος. Δεν έχει άδικο στη μεγάλη εικόνα. Ας τα πει όμως αυτά στους φίλους του ΠΑΟΚ. Που φέτος έχουν βαρεθεί να βλέπουν το ίδιο έργο!

Only in

Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή

Κάποιος να θυμίσει στον κ. Πέτρο Παππά τα βασικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024