Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Κόλλησε» στο 1-1 με την Άιντραχτ η Λειψία

«Κόλλησε» στο 1-1 με την Άιντραχτ η Λειψία

Η Λειψία έμεινε στο 1-1 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πλέον βρίσκεται στο -4 από τη Μπάγερν Μονάχου, στο κυνήγι του τίτλου.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έβαλε… στοπ στη Λειψία, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 1-1 για την 25η αγωνιστική της Bundesliga. Έτσι το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν βρίσκεται πλέον στο -4 από την κορυφή και τη Μπάγερν Μονάχου, χάνοντας έδαφος στο κυνήγι του τίτλου.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν συνέβη κάτι το ιδιαίτερο αν εξαιρέσουμε δύο-τρεις φάσεις που όμως δεν έβαλαν μπελάδες στους τερματοφύλακες, με την ιστορία να γράφεται στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο 46′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Λειψία άνοιξε το σκορ με τον Κλάιφερτ να σουτάρει, τον Τραπ ν’ αποκρούει και στην επαναφορά ο Φόρσμπεργκ από κοντά, έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα νέα καλή στιγμή για τους «ταύρους» με κεφαλιά του Πόουλσεν, μετά από σέντρα του Φόρσμπεργκ, που πέρασε λίγο έξω.

Στο 59′ η Άιντραχτ είχε καλή στιγμή με τον Κόστιτς να γυρίζει για τον Γιουνές που πλάσαρε αλλά ο Γκουλάτσι απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ δύο λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα με τον Ρόντε να περνά για τον Αντρέ Σίλβα που γύρισε και μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Καμάντα που σούταρε για το 1-1.

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών η Λειψία είχε καλή στιγμή με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φόρσμπεργκ που πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 74′ σουτ του Πόουλσεν μέσα από την περιοχή, που μπλόκαρε ο Τραπ.

Στο 78′ ακόμα μία ευκαιρία για τους «ταύρους» βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Ενκουκού να πατά περιοχή και σουτάρει από πλάγια θέση αλλά ο Τραπ ήταν και πάλι εκεί. Στο 81′ η Άιντραχτ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ατσέ να περνά για τον Γιόβιτς που από εξαιρετική θέση, έστειλε την μπάλα άουτ.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Μουκιέλε, Όρμπαν, Ουπαμεκανό (28′ Κλόστερμαν), Χάλτσενμπεργκ, Χαϊντάρα (85′ Άνταμς), Σζάμπιτσερ, Φόρσμπεργκ (85′ Χουάνγκ), Σόρλοθ, Πόουλσεν (75′ Όλμο), Κλάιφερτ (75′ Ενκουκού)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τούτα, Ιλσάνκερ, Εντικά, Καμάντα (81′ Ατσέ), Σο, Ρόντε, Χασέμπε, Κόστιτς, Γιουνές (72′ Μπαρκόκ), Αντρέ Σίλβα (72′ Γιόβιτς).

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέες φονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Ομοβροντία ρουκετών από τη Χεζμπολάχ

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ολόκληρη η Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Χεζμπολάχ συνεχίζουν τις εχθροπραξίες, με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να απορρίπτει πρόταση για εκεχειρία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024