Έχει ακόμη παλμό η Πάρμα, που κέρδισε με 2-0 τη Ρόμα κι έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής, με τους τζιαλορόσι από την πλευρά τους να χάνουν σημαντικό έδαφος για τη «μάχη» της τετράδας.

Η Ρόμα σε όλο το ματς δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει, η Πάρμα της έβαλε πολύ δύσκολα και πλέον για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια γίνεται πανικός.

Όσον αφορά το ματς στο 4ο λεπτό ο Σπινάτσολα σέντραρε από δεξιά και ο Πελεγκρίνι έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 9’ ο Μαν έβγαλε όμορφη σέντρα από δεξιά και ο Μιχάιλα με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

Στο 27’ ο Ζέπε έδιωξε δύσκολα την εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι ενώ στο 48’ o Λόπεθ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Μαν από κοντά.

Στο 51ο λεπτό μετά από λάθος στην άμυνα της Πάρμα ο Ντζέκο πήρε κι έδωσε τον Ελ Σααραουί, ο οποίος αστόχησε με κοντινό σουτ και σο 53’ ο Πελέ κέρδισε πέναλτι από τον Ιμπάνιεθ και ο Ερνάνι έγραψε το 2-0 από την άσπρη βούλα. Στο 77ο λεπτό ο Ζέπε απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Πέρεθ.

ΠΑΡΜΑ: Ζέπε, Κόντι (82’ Λαουρινί), Μπάνι, Πετσέλα, Οσόριο, Μπρούχμαν, Κούρτιτς, Ερνάνι (72’ Σομ), Μαν, Πελέ (61’ Τσίρκτσε), Μιχάιλα (82’ Καραμό)

ΡΟΜΑ: Πάου Λόπεθ, Πέρες (60’ Ρέινολντς), Σπινάτσολα, Μαντσίνι, Κούμπουλα (59’ Κριστάντε), Ιμπάνιεθ, Πελεγκρίνι (79’ Μαγιοράλ), Βιγιάρ (79’ Ντιαβαρά), Ντζέκο, Πέδρο (60’ Πέρεθ), Ελ Σααραουί