Εικόνες συνωστισμού στις σκάλες Αγίου Νικολάου ιδίως στο σημείο τους προς το κάστρο έρχονται στο φως στο τέλος της καρναβαλικής μέρας που έμοιαζε να κυλάει χωρίς απρόοπτα στην Πάτρα.
Εικόνες που παραπέμπουν σε ημέρες καρναβαλιού προ καραντίνας, με νεολαίους όλων των ηλικιών δίχως μάσκα με ένα ποτό στο χέρι να περιφέρονται διασκεδάζοντας και παίζοντας με καπνογόνα και πυροτεχνήματα, σαν να βρίσκονται στο τέλος της παρέλασης.
Το υπαίθριο καρναβαλικό πάρτι δεκάδων νεαρών στο Κάστρο της Πάτρας συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα.
Συμμετέχοντες, όπως αναφέρει το flamis.gr ανέβαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο με βεγγαλικά και αυτοσχέδιες μουσικές που έδιναν τον ρυθμό…!
Οι εικόνες ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών από καταστηματάρχες της Πάτρας, αφού αυτοί παραμένουν κατά τα άλλα κλειστοί… λόγω υγειονομικών κανόνων.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.