Χανιά : Λαγάνα… γίγας για το άνοιγμα της Σαρακοστής
Αρτοποιός των Χανίων πιστός στην παράδοση 25 χρόνια.
Το μυστικό της επιτυχίας δεν κρύβεται μόνο στο αλεύρι, το νερό την μαγιά και το αλάτι, αλλά στο μεράκι του κ. Θεοχάρη, το οποίο δεν μπαίνει καν στην ζυγαριά.
Η λαγάνα ύψους περίπου 4ων μέτρων, για να παρασκευαστεί και να ξεροψηθεί, φτιάχνεται απαραιτήτως σε δύο δόσεις, ώστε λόγω του μεγέθους της, να χωράει στον φούρνο του κ. Θεοχάρη.
Η συγκεκριμένη παρασκευή που έχει περίοπτη θέση στο σαρακοστιανό τραπέζι, αποτελεί το γούρι του κ. Θεοχάρη και όπως ο ίδιος λέει, το εγχείρημα του θα έχει μέλλον, καθώς προτίθεται για τα επόμενα πολλά χρόνια να μην αλλάξει αυτή του την συνήθεια. Ενώ επιθυμία και του γιου του είναι να συνεχίσει την παράδοση του πατέρα του.
- Μαζώ και τα μυαλά στα κάγκελα: Οι Ρώσοι ακούνε με τρέλα το «Νικοτίνη» του Γιώργου Μαζωνάκη
- Νέο δάνειο από την Ουγγαρία για τη Βόρεια Μακεδονία – Έφτασε το 1 δισ. ο δανεισμός
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα»
- Ψήφισμα ΟΗΕ για ανθρωπιστική βοήθεια σε Παλαιστίνη: Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης για την αποχή της κυβέρνησης
- Συρία: Με τον αλ Τζουλάνι συναντήθηκε αμερικανική αντιπροσωπεία – «Σε θετικό κλίμα»
- Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Ηρακλής 0-1: Διπλό με «υπογραφή» Κούστα (vid)