Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την 4άδα και την έξοδο στο επόμενο Champions League πέτυχε η Σεβίλλη, η οποία το βράδυ της Τετάρτης (17/3), επικράτησε εντός έδρας της Ελτσε με 2-0, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστική της La Liga.

Με αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 54 βαθμούς και βρίσκονται στο +9 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ παράλληλα μείωσε στους τρεις τη διαφορά από την 3η Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη, η Ελτσε έμεινε στους 24 πόντους και στην 17η θέση της βαθμολογίας.

Η Σεβίλλη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό απείλησε με συρτό σου του Σούσο, αλλά ο Μπαντία απέκρουσε. Στο 27’ ο Σούσο δοκίμασε ξανά το πόδι του, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 43’ τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Εν Νεσιρί. Ο Σούσο βρήκε τον Μαροκινό με ωραία σέντρα και ο Αφρικανός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ελτσε για το 1-0.

Στο 48’ ο Οσκαρ βρέθηκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, σούταρε, αλλά ο Μπαντία απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 55’ ο Οσκαρ βρέθηκε τετ α τετ με τον πορτιέρο της Ελτσε, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλό του. Στο 67′ ο Εν Νεσιρί γύρισε για τον Μουνίρ που έκανε ωραίο τακουνάκι αλλά ο Μπαντία απέκρουσε. Τελικά, στο 89’ η Σεβίλλη κατάφερε να κάνει το 2-0.

Ο Όλιβερ Τόρες γύρισε στον Φράνκο Βάθκεθ και αυτός με απίθανο τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντία για το 2-0.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Κουντέ, Ακούνια (87′ Λουκ Ντε Γιόνγκ), Χεσούς Νάβας, Σέρχι Γκόμεθ, Ράκιτιτς, Όλιβερ Τόρες, Γκούντελι, Όσκαρ (61′ Μουνίρ (87′ Φράνκο Βάθκεθ)), Σούσο (79′ Ρεκίκ), Εν Νεσιρί (87′ Πάπου Γκόμες)

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Χοσέμα (77′ Μοχίκα), Βερντού, Ντάνι Κάλβο, Παλάσιος, Ραούλ Γκούτι (85′ Βίκτορ Ροντρίγκεθ), Μαρκόνε, Χοσάν (69′ Μίγια), Φιδέλ (77′ Πιάτι), Καρίγιο (69′ Τέτε Μορέντε), Μπογιέ

 =