Η διασημότερη (και πιο γρήγορη) μακαρονάδα του ίντερνετ είναι αυτή της Μάρθα Στιούαρτ
Όλα τα υλικά μπαίνουν στην ίδια κατσαρόλα και σε 9 λεπτά η μακαρονάδα είναι έτοιμη.
- Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μαθητής από την Πάτρα σε πενθήμερη - Του έδωσαν ποτό με ούρα και τον χτύπησαν
- Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια γάλλος υπήκοος στο Βανουάτου μετά τον σεισμό των 7,3 Ρίχτερ
- Η Νικόλ Κίντμαν απαντά με «αγένεια» στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Babygirl και διχάζει
- Τα ζώδια σήμερα: Το μάτι μου με κοίταγε
Η ιδιοφυής συνταγή της διάσημης Αμερικανίδας μαγείρισσας Μάρθα Στιούρτ είναι διαχρονικό viral καθώς συνδυάζει απλότητα, ευκολία και νοστιμιά.
Για να φτιάξεις αυτή τη μακαρονάδα χρειάζεσαι μονάχα μια κατσαρόλα. Όλα τα υλικά μπαίνουν μαζί απ’ την αρχή (δεν χρειάζεται καν να βράσεις πρώτα το νερό), η σάλτσα δημιουργείται μόνη της, τα μακαρόνια βράζουν μέσα στη σάλτσα και το πιάτο είναι έτοιμο για φάγωμα μέσα σε ακριβώς 9 λεπτά.
Υλικά:
350 γραμμάρια λινγκουίνι
350 γραμμάρια ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
4 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού
Λίγο αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 1/2 κούπες νερό
λίγο φρέσκο λάδι
Φρεσκοτριμμένο τυρί παρμεζάνα, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι τα μακαρόνια (ή σε κατσαρόλα- το σημαντικό είναι τα μακαρόνια να χωράνε «ξαπλωμένα» οριζόντια), το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα ντοματάκια, το αλάτι και το μπούκοβο και στο τέλος προσθέτουμε το νερό.
Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάλτε το μίγμα να βράσει ανακατεύοντας συχνά με πιρούνι ή πιάστρα, μέχρι τα μακαρόνια να είναι έτοιμα και αλ ντέντε (περίπου 9 λεπτά). Το περισσότερο νερό θα πρέπει να έχει εξατμιστεί.
Αλατοπιπερώστε, σερβίρεται και γαρνίρετε με βασιλικό, ελειόλαδο και τριμμένη παρμεζάνα.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις