Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ομπαμεγιάνγκ : «Πρέπει να προσέξουμε τον Ολυμπιακό για να μην επαναληφθεί το περσινό»

Ομπαμεγιάνγκ : «Πρέπει να προσέξουμε τον Ολυμπιακό για να μην επαναληφθεί το περσινό»

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μίλησε για τη ρεβάνς της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην την πατήσουν οι κανονιέρηδες όπως και πέρσι.

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σε δηλώσεις του στο match programme της Άρσεναλ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο πρώτο ματς και όσα πρέπει να γίνουν στη ρεβάνς για να περάσουν οι «κανονιέρηδες» στα προημιτελικά.

Ωστόσο, ο Γκαμπονέζος επιθετικός εξέφρασε τον φόβο του για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, παρότι το πρώτο ματς ήρθε 3-1, τονίζοντας πως η προσοχή στους Λονδρέζους είναι διπλή προκειμένου να μην την πατήσουν όπως και πέρσι, όπου οι ερυθρόλευκοι με το «χρυσό» γκολ του Ελ Αραμπί στην παράταση πέταξαν εκτός Europa League την Άρσεναλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομπαμεγιάνγκ στο match programme της Άρσεναλ ενόψει Ολυμπιακού:

«Είναι σπουδαίο (το αποψινό) ματς για μας. Παλέψαμε τόσο σκληρά την περασμένη Πέμπτη για να βρεθούμε σε αυτή τη θέση, έτσι τώρα έφτασε η στιγμή να τελειώσουμε τη δουλειά. Πρέπει να κάνουμε ακόμη πολλά. Ξέρουμε όλοι τι συνέβη πέρσι.

Ήμασταν σε πλεονεκτική θέση τότε μετά το πρώτο ματς αλλά δεν τους αποτελειώσαμε και τιμωρηθήκαμε αυστηρά για αυτό. Αυτό μας στοίχισε πολύ, ήταν πολύ σκληρό χτύπημα. Νομίζαμε ότι είχαμε περάσει… Για μένα επίσης ήταν οδυνηρό που χάσαμε εκείνο το παιχνίδι…

Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό. Πρέπει να επωφεληθούμε από το αβαντάζ, να προσέξουμε τον αντίπαλο αλλά να παίξουμε το παιχνίδι μας. Η διοργάνωση έχει φτάσει σε κρίσιμα στάδια.

Έχουμε βρεθεί ξανά εδώ στο Europa League και ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες που έχουν μείνει μπορούν να σε πληγώσουν. Στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό δείξαμε για τι είμαστε ικανοί.

Δείξαμε χαρακτήρα κάνοντας ανατροπή μετά από ένα λάθος. Αλλά επίσης μιλήσαμε στην ομάδα για το πώς πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα λάθη, πώς να παίρνουμε τις έξυπνες αποφάσεις στο τερέν και να μη δίνουμε δώρα στον αντίπαλο».

Only in

Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή

Κάποιος να θυμίσει στον κ. Πέτρο Παππά τα βασικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024