Προπονητής κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικη: «Είχε συναισθήματα για μένα» λέει κυνικά
Ο λόγος για την 27χρονη σήμερα, Μία Μπέλε Τρίσνα, η οποία κατηγόρησε δημόσια τον Βραζιλιάνο προπονητή, Γκετούλιο Αουρέλιο Φρέντο, που σύμφωνα με όσα είπε την εκμεταλλευόταν επί επταετία
Σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού έχει ξεσπάσει στην Εσθονία μετά την αποκάλυψη πρώην παίκτριας ότι τη βίασε ο προπονητής της σε ηλικία 14 ετών.
Ο λόγος για την 27χρονη σήμερα, Μία Μπέλε Τρίσνα, η οποία κατηγόρησε δημόσια τον Βραζιλιάνο προπονητή, Γκετούλιο Αουρέλιο Φρέντο, που σύμφωνα με όσα είπε την εκμεταλλευόταν επί επταετία.
Ο 66χρονος προπονητής, ο οποίος έχει και φιλανδική υπηκοότητα, έχει εργαστεί αρκετά χρόνια στην Εσθονία, όπου προπονούσε τη γυναικεία ομάδα της Νόμε Κάλιου, ενώ κάθισε και στον πάγκο της εθνικής ομάδας μπιτς σόκερ της χώρας. Επίσης, είναι πατέρας της γνωστής Youtuber, Πατρίσια Σαλόνεν, ενώ έχει ακόμα δύο γιους.

Μετά τις δημόσιες κατηγορίες εις βάρους του, ο Γκετούλιο Φρέντο βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή κι υποστήριξε ότι ήταν σε σχέση μαζί της, ενώ σε συνέντευξη του σε περιοδικό, ανέφερε ότι: «Δεν την ανάγκασα να κάνει τίποτα. Είχε συναισθήματα για μένα πριν τα συναισθήματά μου ανέβουν. Δεν καλύψαμε τη σχέση μας επειδή ήμασταν ζευγάρι. Την αγάπησα, της αγόρασα δώρα. Τη βοήθησα ενώ ήταν στις ΗΠΑ. Της έστειλα ακόμη και χρήματα όταν τα χρειαζόταν»
Τα όσα λέει η Μία για τον βιασμό της από τον Φρέντο σε ηλικία 14 ετών σοκάρουν. «Είχα ναυτία. Στο σπίτι, δεν τολμούσα να μιλήσω γι’ αυτό – ντρεπόμουν για μια τόσο ηλίθια απόφαση και να πάω μαζί του. Γιατί δεν έφυγα απλώς και πάγωσα από τον φόβο; Ήμουν θυμωμένη με τον εαυτό μου», ανέφερε, για να συμπληρώσει: «Όταν βλέπω ομαδικές φωτογραφίες μαζί του, έχω κρίση πανικού. Η αστυνομία δεν με βοήθησε καθόλου. Η έρευνα ολοκληρώθηκε και βασικά κατηγορήθηκα ότι δεν έκανα τίποτα και έφυγα. Αυτή η στάση με έκανε να θυμώσω, αλλά νόμιζα ότι ήμουν πιο έξυπνη στην ηλικία των 17 ετών και συμφώνησα μαζί τους. Τότε σκέφτηκα ότι το κάρμα θα ερχόταν κάποια μέρα σε αυτόν».
- Στην εξέδρα εκτόξευσης ο υπερπύραυλος της NASA για τον ιστορικό γύρο της Σελήνης
- Φωτιά σε θάλαμο ανηλίκων στις φυλακές Κασσαβέτειας – Έρευνες για κρούσματα φυματίωσης
- Καραχάλιος: Η Καρυστιανού ετοιμάζει ένα υπερδεξιό μόρφωμα
- Η Μύκονος αποχαιρετά τον Βαλεντίνο – «Ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί»
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442