Από το 2003 όπου ανέλαβε την Τσέλσι, έχουν περάσει από τον πάγκο της αγγλικής ομάδας 14 προπονητές. Τελευταίος είναι ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος ήταν ο αντικαταστάτης του Φρανκ Λάμπαρντ.

Κατα τη διάρκεια της προεδρίας του Αμπράμοβιτς οι «μπλε» έχουν κατακτήσει 16 μεγάλα τρόπαια, όπως το Champions League, δύο φορές το Europa League και πέντε φορές την Premier League.

Ο Ρώσσος δισεκατομμυριούχος, μιλώντας στο «Forbes» τόνισε ότι τα τρόπαια της ομάδας δικαιολογούν τους πολλους προπονητές που έχουν κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

«Νομίζω ότι τα τρόπαια μιλούν από μόνα τους και δείχνουν τι καταφέραμε να επιτύχουμε και είναι στόχος μου να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τρόπαια και να χτίζουμε για το μέλλον.

Η Τσέλσι έχει μια πολύ πλούσια ιστορία και αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερός που έπαιξα ρόλο σε αυτό. Ο σύλλογος ήταν εδώ πριν από μένα και θα είναι εδώ μετά από μένα, αλλά δουλειά μου είναι να διασφαλίσω ότι είμαστε τόσο επιτυχημένοι όσο μπορούμε σήμερα, όπως και να χτίσουμε για το μέλλον.

Νομίζω ότι είμαστε ρεαλιστές στις επιλογές μας. Και είμαστε άνετοι να κάνουμε τις σωστές αλλαγές την κατάλληλη στιγμή για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να επιτύχουμε τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες μας. Εκείνοι που συμμετέχουν, κατανοούν τους στόχους στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Ρομάν Αμπράμοβιτς.