Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2025
weather-icon 5o
Tiger King: Γίνεται μιούζικαλ με drag queens στο Νέτφλιξ

Tiger King: Γίνεται μιούζικαλ με drag queens στο Νέτφλιξ

Η πολυσυζητημένη true crime σειρά του Νέτφλιξ θα πάρει μια νέα, τελείως διαφορετική μορφή.

Το θυμόμαστε ως το απόλυτο τηλεοπτικό trend της καραντίνας. Το Tiger King, η πολυσυζητημένη true crime σειρά του Νέτφλιξ με πρωταγωνιστή τον εξωφρενικό Joe Exotic κλείνει ένα χρόνο προβολής και επιστρέφει με την μορφή TikTok μιούζικαλ.

Η σειρά έγραψε ιστορία καθώς τις πρώτες 10 ημέρες της κυκλοφορίας της την είδαν πάνω από 34.3 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο και αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Νέτφλιξ.

Στη νέα εκδοχή θα συμμετέχουν μάλιστα drag queens από τη σειρά RuPaul’s Drag Race.

Ο καινούργιος, ευφάνταστος τίτλος του θα είναι «Tiger Queens: The Tiger King Musical» ενώ το μιούζικαλ θα περιλαμβάνει χιουμοριστικά τραγούδια ερμηνευμένα από drag queens όπως οι: Kim Chi, Willam, Heidi N Closet που θα υποδύονται την Carole Baskin, τον Joe Exotic και μια τίγρη!

Η προβολή του είναι προγραμματισμένη να γίνει μέσω του λογαριασμού του Νέτφλιξ στο TikTok , την Κυριακή 28 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2025
Απόρρητο