Θεσσαλονίκη : Ουρές και συνωστισμός για μια… μερίδα μπακαλιάρο
Το αδιαχώρητο, επικρατεί στα Λαδάδικα με πλήθος κόσμου που περιμένει υπομονετικά να προμηθευτεί μια μερίδα μπακαλιάρο
Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο παραδοσιακός μπακαλιάρος έχει την τιμητική του. Μαζί με σκορδαλιά είναι ένα φαγητό που σήμερα υπάρχει στα περισσότερα σπίτια και πολλοί είναι εκείνοι που για να γλιτώσουν το μαγείρεμα, επέλεξαν να το προμηθευτούν έτοιμο.
Αυτός είναι και ο λόγος που στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, επικρατεί το αδιαχώρητο, με πλήθος κόσμου που περιμένει υπομονετικά να προμηθευτεί το φαγητό που καταναλώνουν περισσότερο οι Έλληνες σήμερα.
Στα Λαδάδικα βρίσκονται μερικά από τα πιο γνωστά καταστήματα εστίασης που ειδικεύονται στο μπακαλιάρο και φέτος, όπως κάθε χρόνο από αρκετά νωρίς πάρα πολλοί Θεσσαλονικείς, οπλισμένοι με μεγάλα περιθώρια υπομονής, στήθηκαν στην ουρά και περιμέναν τη σειρά τους.
Οι πιο “έμπειροι” φρόντισαν να παραγγείλουν από νωρίς καθώς κάποια από τα εστιατόρια απασχολούσαν και delivery ωστόσο οι περισσότεροι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και το βίντεο του GRTimes, είναι αναγκασμένοι να περιμένουν για πολύ ώρα, μυρίζοντας μάλιστα το παραδοσιακό έδεσμα που τηγανίζεται και που συνοδεύεται από μυρωδάτη σκορδαλιά και τηγανιτές πατάτες.
Δυστυχώς, δεν αποφεύχθηκε ο συγχρωτισμός, καθώς όσοι περίμεναν δεν τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις, για την προστασία από τον κοροναϊό.
- «Ερυθρόλευκος χαμός» και στην Καρδίτσα για τις ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού (pics)
- GenZers: Προτιμούν τις επενδύσεις σε μετοχές και αναζητούν ευκαιρίες στα… άστρα
- Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Γάλλοι ενισχύουν την ασφάλεια με Βραζιλιάνους ομοσπονδιακούς αστυνομικούς
- Φωτιά στο Σοφικό: Εθελοντής πυροσβέστης υπέστη καρδιακό επεισόδιο
- Φωτιά: Τραγωδία στην Ιταλία – Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν σε κατάσβεση πυρκαγιάς
- Αταμάν: «Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό – Θα πάρουμε ψηλό, κοιτάμε στο ΝΒΑ»