Reactions και dislike ετοιμάζονται για εμφάνιση στο Twitter
Μετά το Facebook, παίρνει σειρά το Twitter-Τουλάχιστον, έτσι συζητείται αυτόν τον καιρό
- Washington Post: Αιμοραγεί ο Ισραηλινός στρατός – «Προτιμώ την οικογένειά μου από τον πόλεμο»
- Διακινούσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο - Πλάνα σοκ με κακοποίηση νηπίων
- Τι αλλάζει στην παγκόσμια οικονομία - Πώς διαμορφώνεται το νέο μοντέλο
- Ακρίτα: Αν εκλεγεί ο Πολάκης, θα παραδώσω την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ και θα πάω σπίτι μου
Ως γνωστόν, η φύση και ο προορισμός της χρήσης του Twitter αλλάζουν συνεχώς. Αυτό αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων, από το ντεμπούτο που δόθηκε τώρα τουλάχιστον για ορισμένα χαρακτηριστικά επί πληρωμή. Αυτό μπορεί να μην είναι το μόνο νέο που έρχεται σύντομα στο κοινωνικό δίκτυο, όπως αναμενόταν σε μια έρευνα που υποβλήθηκε σε ορισμένους χρήστες τις τελευταίες ημέρες.
Η αναφορά αφορά την πιθανή εισαγωγή αντιδράσεων που έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους αλλού (Facebook) ως απάντηση σε δημοσιεύσεις που ξεπερνούν την απλή απόδοση ενός like. Μεταξύ εκείνων ένα γέλιο emoji, ένα άλλο με ενδιαφερόμενο βλέμμα, ένα λυπημένο που συνοδεύεται από ένα δάκρυ, ένα έκπληκτο, ένα που ανοίγει τα χέρια του (ή σηκώνει τα χέρια του) προς υποστήριξη, ένα θυμωμένο και μια φλόγα για να ορίσει “hot” ένα περιεχόμενο.
Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα είναι η ερώτηση στο ερωτηματολόγιο που περιλαμβάνει μια ακριβή αναφορά στο dislike (αρνητική ψήφος), ένα χρήσιμο κουμπί για την απόδοση αρνητικής ψήφου σε tweets, παρόμοιο σαν αυτό στο Reddit.
Φανταστείτε ότι το tweet που δημοσιεύτηκε λαμβάνει αρνητική ψήφο / αντιπάθεια. Ποια από τις παρακάτω απαντήσεις περιγράφει καλύτερα την οπτική σας;
Οι παρεχόμενες επιλογές είναι: “Ίσως διστάζω να δημοσιεύσω στο μέλλον για φόβο αρνητικών αντιδράσεων”, “Μπορώ να χρησιμοποιήσω εποικοδομητικά τα σχόλια που ελήφθησαν για να δημιουργήσω καλύτερες δημοσιεύσεις στο μέλλον”, “Θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε πότε οι άνθρωποι διαφωνούν με το τι δημοσιεύω “,” Θα εκτιμούσα τα σχόλια σχετικά με την ανάρτησή μου “,” Νομίζω ότι οι χρήστες δίνουν προσοχή σε αυτό που δημοσιεύω “,” Δεν θα ήθελα να λάβω αρνητική αντίδραση “και” θα ένιωθα ένοχος και άβολα “.
Επομένως, η πλατφόρμα διερευνά εάν η εφαρμογή της θα μπορούσε κατά κάποιο τρόπο να επηρεάσει, θετικά ή όχι, την τάση των χρηστών να δημοσιεύουν νέα post. Άλλες υπηρεσίες όπως το YouTube έχουν ήδη βρεθεί να αντιμετωπίζουν καταχρήσεις που σχετίζονται με τη λειτουργικότητα.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις