Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενε ν΄αποχωρήσει η Άμι Γιάμι. Όχι μόνο διότι ήθελε να ζήσει την ένωση, αλλά γιατί ως έναν βαθμό στηριζόταν στους ακολούθους της στο Youtube που τελικά και για μια ακόμη φορά αποδείχτηκαν “λίγοι” παρά το γεγονός ότι ξεπερνούν τις 250.000, έναν διόλου αμελητέο αριθμό.
Όπως και να έχει, η Άννα Μαρία με το που βγήκε απο το παιχνίδι και επέστρεψε στην κανονική ζωή έμεινε στο μπάνιο του ξενοδοχείου για περισσότερες απο δυο ώρες και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν μετά το μπανάκι να δει το κινητό της.
Και εκεί ήρθε το σοκ. Τα μηνύματα ειδικά τα πολύ άσχημα, τα χυδαία και τα εμετικά ήταν χιλιάδες. Ούτε καν εκατοντάδες. Σε σοκ επικοινώνησε με την οικογένειά της και τους φίλους της να μάθει το γιατί.
Ειδικά εκείνα που της εύχονται να πεθάνει και να πάθει καρκίνο ήταν αυτά που την σόκαραν-πώς αλλιώς. Η ίδια δεν ξέρει ακόμη πώς ν΄αντιδράσει. Πάντως δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να ακολουθήσει και τη νομική οδό.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας