Για όλες τις οικονομικές εξελίξεις μίλησαν στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» η δικηγόρος, Σουζάνα Κλημεντίδη, η δικηγόρος και εργατολόγος, Ματίνα Τριανταφύλλη και ο φοροτεχνικός, Μιχάλης Αντωνόπουλος.
Σύμφωνα με την κυρία Κλημεντίδη, αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις της επιστρεπτέας προκαταβολής 7, οι οποίες ξεκινούν στα μέσα Απριλίου.
Αφορούν τις επιχειρήσεις με μείωση τζίρου πάνω από 20% για τη χρονική περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου. Ο ελάχιστος τζίρος είναι τα 600 ευρώ, ενώ εκτός ελάχιστου τζίρου είναι οι επιχειρήσεις που λειτούργησαν από το Δεκέμβρη του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2021. Αυξημένη ενίσχυση θα λάβουν οι κλειστές επιχειρήσεις, το λιανεμπόριο, η εστίαση και ο τουρισμός.
Αναρτήθηκαν χθες οι εισφορές του Φεβρουαρίου, υποστήριξε η κυρία Τριανταφύλλη. Η πληρωμή θα γίνει έως την Τρίτη, 6/4. Οι εισφορές αφορούν την εκκαθάριση των ετών 2017-2019 με την πρώτη δόση να παίρνει παράταση για τέλος Ιουνίου. Η εξόφληση γίνεται σε 5 μηνιαίες δόσεις με μέσο ποσό για κάθε ελεύθερο επαγγελματία, τα 1355 ευρώ. Για τις απλήρωτες εισφορές υπάρχει ο κίνδυνος κατασχέσεων.
Για το επίδομα θέρμανσης ο κ. Αντωνόπουλος είπε πως μέχρι το τέλος του Μαρτίου αυτό θα πληρωθεί.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας