Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Επίθεση ΜέΡΑ25 κατά της κυβέρνησης για την επίταξη ιδιωτικών κλινικών

Κοροναϊός : Επίθεση ΜέΡΑ25 κατά της κυβέρνησης για την επίταξη ιδιωτικών κλινικών

Το ΜέΡΑ25, ένα χρόνο τώρα, καλεί την κυβέρνηση να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι «η πανδημία συνεχίζει να καλπάζει στη χώρα μας, μαζί με την εγκληματική δράση μιας κυβέρνησης που, ακόμα και σήμερα με νέο ρεκόρ διασωληνωμένων συμπολιτών μας, δεν έχει επιτάξει τις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές στην Αττική».

Το ΜέΡΑ25, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, ένα χρόνο τώρα καλεί την κυβέρνηση να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές, να δημιουργήσει ένα δημόσιο δίκτυο μαζικών τεστ – εμβολιασμού και πρωτοβάθμιας περίθαλψης και παράλληλα να λάβει μέτρα για τα μέσα μεταφοράς, τους χώρους εργασίας και τα σχολεία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΜέΡΑ 25, «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και ο Υπουργός Υγείας του, ο κ. Κικίλιας, «αντί να προχωρήσουν σε όλα αυτά, συνεχίζουν να επιμένουν συνειδητά στο έγκλημα τόσο της μη ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, όσο και της μη επίταξης των ιδιωτικών δομών».

Συνεπώς, εκτιμά, «πρόκειται για μια Κυβέρνηση δολοφόνων, που δεν διστάζει να θυσιάσει την υγεία και τις ζωές των πολιτών για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των ολιγαρχών αφεντικών της. Οι πολίτες όμως πια και οι υγειονομικοί τούς έχουν καταλάβει και δεν θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν αυτό το έγκλημα».

Sports in

Μια κίνηση που «έδειξε» πολλά

Η πάσα του Κωστούλα στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού φανερώνει τον σωστό τρόπο σκέψης του νεαρού στράικερ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024