Με σχεδόν όλους να ονειρεύονται μια πύλη διεξόδου στην πανδημία, το «theAddresses» είναι ένας νέος προορισμός στη φύση που σίγουρα πρέπει να δείτε.


Βρίσκεται στη νότια περιοχή της Πορτογαλίας στο Αλγκάρβε, είναι ένα συγκρότημα κατοικιών που διατίθεται για όσους ονειρεύονται να αποσυνδεθούν από τους τρελούς ρυθμούς της σύγχρονης πραγματικότητας και να παραμείνουν περιτριγυρισμένοι από την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης, της ιστορίας και του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων.

View this post on Instagram

A post shared by atelier RUA (@atelierrua)

Κάθε ένα από τα σπίτια αφηγείται την ιστορία του μέρους.

Οι απαλοί τόνοι του εσωτερικού συμπληρώθηκαν με μια προσεκτικά επιμελημένη συλλογή μοντέρνων επίπλων και αντικειμένων. Μερικά από αυτά προέρχονται από Πορτογάλους καλλιτέχνες και τεχνίτες. Η αρχιτεκτονική εμπνεύστηκε από τον ιδιαίτερο ρυθμό του τόπου και του περιβάλλοντος χώρου.


Πιο αναλυτικά, το Casa Dois παλαιότερα ήταν η καλύβα ενός ψαρά της περιοχής, η οποία μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο αρχοντικό. Το Casa Um μιλά τη γλώσσα του μέγιστου μινιμαλισμού, ενώ το Casa Tres επωφελείται από την εγγύτητα του κέντρου της παλιάς πόλης.

Για όσους θέλουν να νιώσουν απόλυτα σαν ντόπιοι, το προσωπικό μπορεί να προτείνει τοπικά φαγητά και εξαιρετικά κρασιά – μερικά προέρχονται από τους μικρούς, τοπικούς συνεργάτες τους.


Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις, το The Addresses είναι ένα μέρος που προσφέρει τους μεγαλύτερους θησαυρούς: γαλήνη και μια ευκαιρία για συναρπαστική εξερεύνηση.