Τη… σπίθα άναψε ο make up expert Παντελής Τουτουντζής ο οποίος συγκέντρωσε όλους τους σπουδαστές και ήθελε να μιλήσει στη Βένια για το body language που επικαλούνταν τις προηγούμενες μέρες η κοπέλα, τονίζοντας ότι αποκαλύπτει τα πραγματικά συναισθήματα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Ο Τουτουντζής λοιπόν ανέφερε μία εικόνα που είδε με τον Στέφανο και τη Βένια αγκαλιά μέσα στο σπίτι, γεγονός που έκανε τη Μαριάννα να στενοχωρηθεί, κάτι που η τελευταία παραδέχτηκε ενώπιον όλων.

Η Μαριάννα όμως τόνισε ότι στενοχωρήθηκε, όχι επειδή νιώθει κάτι παραπάνω για τον Στέφανο από τη δυνατή φιλία που τους δένει ενώ και ο Στέφανος παρενέβη, λέγοντας πως με τη Βένια είναι μόνο φίλοι.

Η Βένια και η Μαριάννα λίγο αργότερα θέλησαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να μιλήσει η κάθε μία για τον τρόπο που «βλέπει» τον Στέφανο.

Οι δύο κοπέλες, σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ήταν αρκετά ήρεμες και με διάθεση να τα βρουν, μίλησαν ειλικρινά η μία στην άλλη και στο τέλος έδειξαν να τα βρίσκουν. Μάλιστα στο τέλος αγκαλιάστηκαν, αφήνοντας πίσω τους την όποια παρεξήγηση.

Βίντεο