Σοκ στην Μπάγερν : Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Λεβαντόφσκι
Μεγάλη ζημιά έπαθε η Μπάγερν, καθώς δεν θα έχει στην διάθεση της Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που τραυματίστηκε με την Εθνική Πολωνίας και θα μείνει στα… πιτς για έναν μήνα.
Τον Ρόμεπρτ Λεβαντόφσκι χάνει η Μπάγερν, καθώς τραυματίστηκε με την Εθνική Πολωνίας και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα.
Μεγάλη ατυχία για του Βαυαρούς που δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Πολωνό επιθετικό διότι υπέστη τραυματισμό στους συνδέσμους στο γόνατο.
Μάλιστα, αυτό συνέβη στο χειρότερο δυνατό χρονικό διάστημα, με την γερμανική ομάδα να έχει μπροστά της τα δύο παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν για την προημιτελική φάση του Champions League, αλλά και αρκετά ματς στην Bundesliga, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει και, με την Λειψία να διεκδικεί τον τίτλο.
Φυσικά, είναι τεράστιο πλήγμα και για τον ίδιο που διανύει μια πολύ καλή σεζόν και είναι μερικά γκολ μακριά από το να σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων τερμάτων σε μια σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα του Γκερντ Μίλερ.
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε για τέλος του έτους η δίκη των θανάτων Μαλένας και Ίριδας
- Σίφνος: Πρώτη επιλογή μεταξύ των προορισμών που θα είναι ελκυστικοί για τους Αυστραλούς το 2026
- Σοβαρά επεισόδια στην Πορτογαλία: Ξύλο, πέτρες, φωτοβολίδες και 124 συλλήψεις (vids)
- Greek Defense Minister Holds High-Level Talks
- Ιράν: Από το σόου του «Συμβουλίου Ειρήνης» στα αχαρτογράφητα νερά ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Όλοι οι λόγοι που ο σκύλος «καβαλάει» άλλους σκύλους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού



