Ο Άαρον Χάρισον ταξίδεψε ουσιαστικά χωρίς λόγο στην Ισπανία, καθώς όπως με την Βαλένθια έτσι και στη σημερινή (02/04, 22:00) αναμέτρηση εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα αγωνιστεί.
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση από έναν μυϊκό σπασμό τον οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μην τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.
Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν απέναντι στους «μερένχες» με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στη διάθεσή του έντεκα παίκτες, καθώς τα νέα παιδιά βρίσκονται σε προετοιμασία με τη αναπτυξιακή ομάδα του συλλόγου.
Ο Χάρισον έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 26 αναμετρήσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη φετινή EuroLeague, ενώ μετράει 6.7 πόντους, 1.1 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.