
Φοίβος : Το House of Fame, οι εφιάλτες και το αφιέρωμα στον Σπύρο Παπαδόπουλο που δεν έγινε ποτέ
Ο διάσημος συνθέτης και στιχουργός αποκάλυψε ότι έβλεπε εφιάλτες για τέσσερις μήνες από όταν συμφώνησε να συμμετάσχει στο ριάλιτι μουσικής
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο διάσημος μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Φοίβος στο «Πρωινό».
Μιλώντας στην Βασιλική Μπασιούρη, ο Φοίβος προχώρησε σε αποκαλύψεις γύρω από τη συμμετοχή του στο House of Fame, αλλά και το αφιέρωμα στην εκπομπή «Στην υγεία μας» που εντέλει δεν έγινε ποτέ.
«Νόμιζα ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολη η εμπειρία του House of Fame, αλλά όπως λένε, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Ήμουν πολύ αγχωμένος στην αρχή. Από όταν συμφώνησα, έβλεπα εφιάλτες επί 4 μήνες. Ήρθε η στιγμή, έπεσα από τον γκρεμό και κολύμπησα», είπε ο Φοίβος.
Σχετικά με την εκπομπή Στην υγειά μας που δεν έγινε καθώς δεν μπορούσαν να παραστούν η Δέσποινα Βανδή και η Καίρη Γαρμπή, ο Φοίβος ανέφερε:
«Δεν ξέρω, εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, οι υπεύθυνοι τα κανονίζουν. Κι εγώ τα ακούω αυτά, δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Τα έχουν αναλάβει άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν αυτές τις συμφωνίες και θα μάθουμε τι θα γίνει».
Δείτε τη συνέντευξη:
- Κατώτατος μισθός: Πρεμιέρα με 880 ευρώ – Ποια επιδόματα αυξάνονται [γράφημα]
- Νέα έρευνα: Το να έχεις αδερφή σε κάνει καλύτερο άνθρωπο
- Σεισμός στη Μιανμάρ: Ανοίγουν ομαδικούς τάφους – Χωρίς πρόσβαση σε νερό και τροφή μεγάλα τμήματα του πληθυσμού
- Κλειστά τα σχολεία σε Πάρο, Μύκονο, Ρόδο, Σύρο, Κω και Σύμη λόγω της κακοκαιρίας
- Γιατί τα πήρε ο Κυριάκος στο κρανίο και οι βουλευτές που αντιδρούν γιατί θα πουν αντίο…
- Grok: Ρώτησα αν μπορεί το AI να αντικαταστήσει τους πολιτικούς και άνοιξε.. «μια μεγάλη συζήτηση»