Ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται πως μετά την ατομική ασυλία που εξασφάλισε είναι απομονωμένος και ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος είναι εκνευρισμένοι μαζί του.

Ο Ντάφυ ακούγεται να λέει: «Ο James του έχει πιπιλήσει το μυαλό και ίσως σήμερα να μην αγωνιστεί ο Ηλίας»! Ο δε Αλέξης Παππάς τονίζει: «Δεν θέλει να συζητήσει μαζί μας, να μας δείξει ότι είμαστε ομάδα»!

Από την άλλη ο Ηλίας Μπόγδανος δηλώνει «εμένα αν κάποιος με ρωτήσει αν θέλω σήμερα να κερδίσουμε… με συμφέρει να χάσουμε»!

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι μετά από μια δύσκολη ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός χθες, 5 Απριλίου ανακοίνωσε το όνομα του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση, του πρώτου μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων και… ήταν ο Τριαντάφυλλος.

Σήμερα, 6 Απριλίου, θα δούμε ακόμα έναν δύσκολο αγώνα ασυλίας στο survivor.

Στο δεύτερο συμβούλιο ασυλίας θα γίνει χαμός! Ο Αλέξης Παππάς ξεσπά κατά του Ηλία Μπόγδανου και του James Καφετζή!

O Αλέξης σε έντονο ύφος λέει: «Αυτοί οι δυο εγκέφαλοι να μοιράζονται απόψεις, είναι απαγορευτικό!

Ο δε Ηλίας τον παρακολουθεί άφωνος, ενώ ο James παίρνει τον λόγο και τον… αντικρούει!

«Bρίσκω αστεία όλα αυτά που λέει ο Αλέξης, όταν πάμε στον αγωνιστικό χώρο εμείς είμαστε μπλε και οι άλλοι είναι κόκκινοι» τονίζει ο James!

Και τότε ο Αλέξης Παππάς εκτός εαυτού θα πει κατά του James: «Έχει αποδεδειγμένα εμφανιστεί ως ένα μυαλό το οποίο είναι σαθρό και επικίνδυνο…»!

H ατμόσφαιρα πριν τη δεύτερη ψηφοφορία είναι ηλεκτρισμένη!

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του survivor