Χρειάστηκαν να περάσουν 30 αγώνες ώστε ο Ανταμά Τραορέ να σκοράρει το πρώτο του φετινό γκολ στη φετινή Premier League. Ο Ισπανός τελικά τα κατάφερε και έδωσε στη Γουλβς τρεις σημαντικούς βαθμούς λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Με ένα τρομερό γκολ στο 92ο λεπτό, ο Τραορέ έδωσε το διπλό στη Γουλβς που κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Φούλαμ στο Λονδίνο και να κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του Πάρκερ, η οποία παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη και βλέπει… Championship.

Σε ένα παιχνίδι με φάσεις και ρυθμό η Γουλβς βρήκε το γκολ. Ο Ποντένσε σέρβριρε στον Ζοζέ, ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν οφσάιντ για χιλιοστά σύμφωνα με το VAR, με αποτέλεσμα το τέρμα να ακυρωθεί.

Ο Φούλαμ δημιούργησε μερικές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να βρει το γκολ της νίκης που θα της έδινε τρεις μεγάλους βαθμούς. Βαθμούς τους οποίους τους πήρε η Γουλβς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με το σουτ… βολίδα του Τραορέ.

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Άντερσεν, Κονγκολό, Άινα (84′ Καβαλέιρο), Τετέ, Λεμινά, Ριντ (74′ Μάτζα), Ρόμπινσον, Κορδονα-Ριντ, Λόφτους-Τσικ (63′ Ανγκισά), Μίτροβιτς

ΓΟΥΛΒΣ: Ρούι Πατρίσιο, Νούρι, Κόντι, Σεμέδο, Σαΐς, Πέδρο Νέτο (33′ Ζοάο Μουτίνιο), Ρούμπεν Νέβες, Ποντένσε (74′ Γκιμπς-Γουάιτ), Ντεντόνκερ, Ανταμά Τραορέ, Γουίλιαν Ζοζέ (78′ Φάμπιο Σίλβα)