Τότσικας – Ρέβη: Ο γιος τους ποζάρει στο Instagram και είναι ένας γλύκας
Άλλο ένα απίστευτο στιγμιότυπο των παιδιών της μοιράστηκε στα social media της, η γνωστή Ελληνίδα φωτογράφος Ρούλα Ρέβη.
Άλλο ένα απίστευτο στιγμιότυπο των παιδιών της μοιράστηκε στα social media της, η γνωστή Ελληνίδα φωτογράφος Ρούλα Ρέβη.
Συγκεκριμένα η σύζυγος του ηθοποιού, Αποστολή Τότσικα αφού μας έδειξε τον γιο της, σε μια νέα περιπέτεια του, να σκαρφαλώνει σε πόρτα του σπιτιού της, με την ίδια να μην χάνει ευκαιρία και να μοιράζεται μαζί με το διαδικτυακό της κοινό, αυτό το παράξενο στιγμιότυπο του παιδιού της.
Μάλιστα η Ρούλα Ρέβη σχολίασε κάτω από το βίντεο που ανήρτησε σε instastory της, πως ο μικρός, Μιχαήλ – Άγγελος, είναι ίδιος με τον πατέρα του: “like father, like son”.
Δείτε το απίστευτο βίντεο του πιο κάτω:
Τώρα σε μια ανάρτηση τον δείχνει να ποζάρει με τα δικά της γυαλιά ηλίου
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία


