Πώς μπορεί μια γυναίκα να δηλώσει δημοσίως ότι είναι ερωτευμένη χωρίς να πει ότι είσαι ερωτευμένη; Με το κατάλληλο μανικιούρ!
Από τον Φεβρουάριο οπότε και η Kourtney Kardashian επισημοποίησε στο Instagram της σχέση της με τον Travis Barker φροντίζει να μας το υπενθυμίζει κάθε φορά. Η τελευταία δήλωση αγάπης έγινε με το μανικιούρ που επέλεξε η μεγαλύτερη από τις αδερφές Kardashian- Jenner.
“Goals” έγραψε η Kourtney Kardashian κάτω από αυτή την φωτογραφία που μας δείχνει το σχεδόν… cherry manicure της το οποίο καταλήγει σε καρδούλες το οποίο, μάλιστα, έχει επιλέξει να φωτογραφίσει πάνω στο σώμα του αγαπημένου της ο οποίος έκανε και tattoo για εκείνη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.