Δανάη Μπάρκα: Tρακάρισμα για την παρουσιάστρια – Τι συνέβη
Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής της διηγήθηκε κάποιος την τράκαρε
Με ένα τρακάρισμα ξεκίνησε η εβδομάδα της Δανάης Μπάρκα, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», χωρίς ευτυχώς να είναι μέσα στο αυτοκίνητο.
Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής, η Δανάη Μπάρκα διηγήθηκε στους συνεργάτες της πως κάποιος της τράκαρε το αυτοκίνητο το βράδυ.
«Για μένα δεν ξεκίνησε πολύ ωραία η εβδομάδα, ξεκίνησε με ένα τρακάρισμα αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που με χτύπησε το βράδυ που κοιμόμουν, ο οποίος μου άφησε και το τηλέφωνό του και σημείωμα, δεν εξαφανίστηκε» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα, προσθέτοντας πως «ήταν λίγο σοκαριστικό το πρωί, αλλά όλα καλά».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα είπε η Δανάη Μπάρκα:
- Η Μινεσότα μήνυσε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας –Μετά τον φόνο γυναίκας από πράκτορα της ICE
- Λίβερπουλ – Μπάρνσλεϊ 4-1: Πρόκριση για τους «Reds» και τώρα Μπράιτον! – Αναλυτικά τα ζευγάρια στους «32»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]
- Γιουβέντους – Κρεμονέζε 5-0: «Πάρτι» για τη Μεγάλη Κυρία
- Ιράν: Απελευθέρωσε «ελληνόκτητο τάνκερ» μετά από δύο χρόνια
- Αγρότες: Σε διάλογο με τους «πρόθυμους» πάει η κυβέρνηση μετά το «μπλόκο» της Πανελλαδικής Επιτροπής




