Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν έχασα κι εγώ ένα παιδί σοκαρίστηκα»
Στον καναπέ του «Έλα Χαμογέλα» κάθισαν το πρωί της Κυριακής ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, μίλησαν για το παιδάκι που περιμένουν, καθώς και για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχαν πριν μερικούς μήνες
Στον καναπέ του «Έλα Χαμογέλα» κάθισαν το πρωί της Κυριακής ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, μίλησαν για το παιδάκι που περιμένουν, καθώς και για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχαν πριν μερικούς μήνες.
Συγκεκριμένα, η Βαλεντίνη Παπαδάκη εξομολογήθηκε πως είχε στεναχωρηθεί πολύ όταν έμαθε τα νέα ωστόσο, την ίδια στιγμή πληροφορήθηκε για το ποσοστό των γυναικών που αποβάλλει, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να συμφωνεί μαζί της, ενώ αποκάλυψε τις σκέψεις που έκανε στην δική της άτυχη εγκυμοσύνη.
«Είχα κι εγώ μία άτυχη εγκυμοσύνη, την τρίτη μου εγκυμοσύνη. Και εγώ όταν μου συνέβη αυτό, σοκαρίστηκα από το στατιστικό, που μετά το κατάλαβα. Και το κουβαλάς, είναι η αλήθεια αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442