Δολοφονία Καραϊβάζ : Τα τρίτο πρόσωπο και το μυστήριο της μαύρης μηχανής
Το μυστήριο με το σκούτερ, τα 60 ανεξιχνίαστα «συμβόλαια θανάτου», ο κύκλος των 25 εκτελεστών και ο φόβος για κλιμάκωση των επιθέσεων από το οργανωμένο έγκλημα
Πρόκειται για μία εγκληματική ενέργεια που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.
Επίσης έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις αρχές ασφαλείας για ενδεχόμενη κλιμάκωση της δράσης των ποινικών, οι οποίοι όπως απεδείχθη με εκκωφαντικό τρόπο την Παρασκευή δεν αρκούνται πλέον στα «συμβόλαια θανάτου» σε αντιπάλους τους στον κόσμο της νύχτας αλλά πλέον δεν διστάζουν να προχωρούν και στη στοχοποίηση εκπροσώπου των ΜΜΕ.
Αυτό που τρομάζει περισσότερο είναι μια πιθανή αποθράσυνση παραβατικών ομάδων – σε περίπτωση που δεν εξιχνιασθεί σύντομα η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ – με διεύρυνση των εγκληματικών ενεργειών και σε άλλους στόχους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δημοσιογραφικούς, επιχειρηματικούς κ.λπ.), στοχεύσεις που δεν είχαν τολμήσει μέχρι τώρα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας