Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Κόρομι - «Είναι λαϊκιστής και σαλτιμπάγκος»

Survivor: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Κόρομι – «Είναι λαϊκιστής και σαλτιμπάγκος»

Η ένταση ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κόρομι έγινε αφορμή για τα σχόλια του παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιάγκας που στο παρελθόν έχει κάνει διόλου κολακευτικά σχόλια για τον Τριαντάφυλλο, έφτασε στο σημείο να τον υπερασπιστεί. Αφορμή η ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στον τραγουδιστή και τον Γιώργο Κόρομι.

Ο Τριαντάφυλλος είχε πει στο συμβούλιο: «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Κόρο μια φορά στον τάκο για να δει ο κόσμος τι λέει για αυτόν τον τύπο. Το έπαιξε πολύ έξυπνα ο Κώστας γιατί ξέρει ότι ο Κόρο είναι πολύ μισητός. Μου έχει κάνει πολλά, έχω περάσει πολλά και αν βγει στον τάκο θα του το αποδείξει ο κόσμος. Είμαι σίγουρος για αυτό».

«Μάλλον θα έπρεπε να είσαι εσύ μισητός γιατί εσύ έχεις αλλάξει εικόνα όταν σε ψήφισα» ήταν η απάντηση που έδωσε σε έντονο ύφος ο Κόρομι.

«Τα θυμάται ο κόσμος… Από το φαγητό, από τις ειρωνείες σου, από τις επιθέσεις, από τις κακίες… Βγες στον τάκο και θα τα πούμε» σχολίασε ο Τριαντάφυλλος για να ακούσει την εξής ατάκα από τον συμπαίκτη του: «Είσαι παιδί του λαού που, εμάς μας λες, πως έχεις τις πισίνες, έχεις τα αυτοκίνητα, θες να δώσεις και σε μας δύο χιλιάρικα στον καθένα».

Ο Τριαντάφυλλος εμφανώς εκνευρισμένος απάντησε: «Θα μου πεις εσύ τώρα τι έχω κάνει εγώ στη ζωή μου; Με βγάζεις κλέφτη; Τι δουλειά που έχω κάνει από δεκαέξι χρονών; Που έχω χάσει τον πατέρα μου, που σπούδασα την αδελφή μου και είχα την μητέρα μου όπως την είχα; Θα μου πεις εσύ ρε τι έχω κάνει; Ε; Βγες στον τάκο ρε να σε δούμε! Βγες στον τάκο να σε κρίνει η Ελλάδα! Βγες»!

Παρακολουθώντας το παραπάνω στιγμιότυπο ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος και σχολίασε: «Έγινα Τριανταφυλλικός! Είναι αγενής ο Κόρο με την οδοντογλυφίδα! Είναι λαϊκιστής και σαλτιμπάγκος»!

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Κίναν Έβανς (vid)

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο Κίναν Έβανς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024