Survivor: Ποιά ομάδα κέρδισε- Χαλβάς και πάρτι σε βίλα με γνωρίμους Survivors το έπαθλο
Ο Γιώργος Λιανός στο αποψινό επεισόδιο είχε πολλές εκπλήξεις για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.
Οι παίκτες του Survivor συμμετείχαν στο αγώνισμα ασυλίας αλλά λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Γιώργος Λιανός είχε πολλές εκπλήξεις σχετικά με το έπαθλο.
Εκτός από τον χαλβά (σιμιγδαλένιο) που θα κέρδιζαν οι νικητές η παραγωγή είχε ετοιμάσει ολόκληρη φιέστα.
Οι παίκτες που θα τα κατάφερναν, θα μεταφέρονταν σε μια βίλα ιταλικού στυλ όπου τους περίμενε ένα μουσικοχορευτικό σόου, με γυναίκες και άντρες χορευτές αλλά και με γνώριμους Survivors.
Αφού επικράτησε ενθουσιασμός, ο παρουσιαστής σφύριξε την έναρξη του αγώνα χωρίς να αποκαλύψει τα ονόματα των Survivors που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο πάρτι.
https://www.youtube.com/watch?v=xp_hDPp1F9A&ab_channel=SurvivorGreece
Ο αγώνας
Η κόκκινη ομάδα ξεκίνησε δυναμικά με ένα γρήγορο 3-1. Η Καρολίνα σημείωσε το 4-2 απέναντι στην Ελένη και ο Τζέιμς κέρδισε τον Σάκη για το 4-3. Ο Ηλίας σημείωσε το 5-3 κόντρα στον Παύλο, ενώ η Μαριαλένα κέρδισε τη Νικολέττα για το 5-4.
Παππάς και Ασημακόπουλος σημείωσαν ένα σερί 2-0 για το 7-4 της κόκκινης ομάδας, ενώ η Ελένη μείωσε στο 7-5 απέναντι στην Ελευθερία. Ο Σάκης σημείωσε το 8-6 κόντρα στον Κόρο και η Μαριαλένα 8-8 με τη Νικολέττα για αντίπαλο. Ο Σάκης πέτυχε το 9-8 και η Καρολίνα πήρε την τελική νίκη για την κόκκινη ομάδα.
Τελικά την ατομική ασυλία για την μπλε ομάδα κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης.
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
- Πόσο χρόνο θέλει ο εγκέφαλός μας για να αποφασίσει αν θα φάμε κάτι;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442